Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 56 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αρχές πρώτης βάρδιας, ξημερώματα, με πολύ όρεξη τίμησα την Κάρμεν, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περδίκα 3, στον λαβύρινθο με εισόδους εξ αμφοτέρων των οδών.

Η κοπέλα είναι κοντά στα 40 με σπασμένο πρόσωπο, αλλά έχει όμορφο λεπτό σώμα, ωραίο κώλο, μεγάλες ρώγες και μεταξένιο δέρμα, ως κορασίς Μεταξουργείου γαρ.

Η Κάρμεν έχει ευγενική στάση και υπηρετεί με συνέπεια. Τσιμπούκι με προφυλακτικό, αξιοπρεπές, αλλά όχι βαθύ, κατά τη διάρκεια του οποίου προσέφερε τα μικρά στήθη της με τις μεγάλες ρώγες για γλύψιμο. Πάλι τσιμπούκι στη συνέχεια, με ενδιαφέρον και επαγγελματισμό, μέχρι να τη διακόψω για το κυρίως γεύμα, αφού ο χρόνος περνούσε και ήδη από την αρχή μου τον είχε κάνει πέτρα.

Στο σεξ δίνει ρέστα με υποδειγματική αντοχή στη σκληρή μεταχείριση. Μορφάζει, μουγκρίζει, αλλά δέχεται το βαθύτερο δυνατό ξέσκισμα με τα χέρια μου μέγκενη στον κώλο ή στους ώμους της, να πιέζουν ή να την τραβάνε προς το κοντάρι δυνατά. Δεν φέρνει αντιρρήσεις και δεν διαμαρτύρεται. Από τους μορφασμούς της καταλαβαίνω ότι βιώνει το γαμήσι σαν σκληρό άθλημα στο οποίο επιδίδεται με ενδιαφέρον και ανομολόγητη απόλαυση του πόνου σε λογικό πλαίσιο. Η γυναίκα είναι όντως κατάλληλη για χοντρό πούτσο σε βάθος.

Τελείωμα στο προφυλακτικό βαθιά μέσα στο μουνί, ασκώντας δυνατή πίεση.

Ντύθηκε και αποχώρησε χαιρετώντας ευγενικά, ενώ εγώ την ευχαρίστησα για την προσπάθειά της.

Η βαθμολογία μου στις υπηρεσίες είναι επτά διότι θα μπορούσε και καλύτερα, ιδίως στα προκαταρκτικά.

Τυπικά αναφέρω την ημερομηνία ως ενδεικτική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
pipinoskistis
Μέγας