Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 233 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ήταν μια από αυτές τις μέρες που ήθελα να πηδήξω ένα πραγματικά ωραίο μουνι. Αποζητούσα την παθιασμένη περιποίηση αλλά δυστυχώς η ώρα δε βοηθούσε καθώς πήγα στην αλλαγή βάρδιας. Περιμένω υπομονετικά στο χαμηλοτάβανο ελεεινό υπόγειο και μετά από λίγο βγαίνει η χοντρή πατσαβουροτσατσά να μου ανακοινώσει το πρόγραμμα. Το οποίο δεν πρόλαβα να ακούσω γιατί βγήκε αυτό το ποταπό θεομουνο που άκουγε στο όνομα Σάρα.

Κοντή πάνω σε πορνοτάκουνα, skinny μωράκι με πρόσωπο πανέμορφο, μελαχρινό με ίσιο μαλλί και χωρίς κιλοτακι. Στη θέα της τα έχασα! Δίνω το 20αρικο και μπαίνω στο δωμάτιο το οποίο ήταν ανάλογων προδιαγραφών με το σαλόνι. Τα δωμάτια ήταν όλα γεμάτα κι εγώ ήμουν ο τρίτος στη σειρά. Η Σάρα μπήκε πρώτα στο διπλανό δωμάτιο όπου την άκουγα να βογγάει ψεύτικα αλλά με πολύ καλά! Η ψωλή μου κόντευε να περάσει στο δίπλα δωμάτιο ενώ εγώ είχα αρχίσει να την παίζω! Για να μη πολύ λόγω, η ξεκωλιάρα ξεπεταξε 2 άτομα στα 10 λεπτά το πολύ!

Μπαίνει στο δωμάτιο μου και κοιτώντας την πουτσα μου μου λέει είναι πολύ μεγάλη και χοντρή! Σα τον καρπό μου είναι! Άσε ρε της λέω! Να κοιτά και βάζει τον καρπό της δίπλα! Ήταν πραγματικά το ίδιο μέγεθος!

Μη φοβάσαι της λέω καμία δεν έπαθε ποτέ τίποτα ενώ εκείνη μόρφασε με αναιδεια ντίβας.

Είχε αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα αλλά ήθελα να τη γαμησω. Ξεκινά μια αδιάφορη πίπα δευτερολέπτων και ξαπλώνει ανοιγωντας διάπλατα τα πόδια της. Το μουνι της ήταν πανέμορφο! Μπαίνω ο μίσος και μου λέει σταματά να βάλω τζελ. Σηκώνεται πάει έξω από το δωμάτιο και ζητάει το τζελ ενώ με έβριζε στα ρωσικά.

Αυτό ήταν τα είχα πάρει άγρια και θα την τιμωρούσα. Μπαίνει ξανά ανοίγει τη μουνα της και ξεκινάω να τη γαμαω σα κανίβαλος!

Χύνω και τραβιέται απότομα και μου λέει με πόνεσε το στομάχι μου. Της λέω τραβά πιες μια σόδα να σου περάσει. Συνέχισε να με στολίζει στη σκατό γλώσσα της αλλά εγώ έφυγα σφυρίζοντας.

Συμπερασματικά ήταν μια φανταστική γκόμενα που έκανε ξενερωτο γαμησι. Από εμένα μαύρο στη φόλα. Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
pantero
Ενεργό Μέλος
27
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dimi7064i, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Εμαθε ρωσικά το γυφτάκι?
review reaction 1 dimi7064i, pantero
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Καλά της έκανες..μακάρι να έδινε Κόλο να της πέταγες το άντερο εξω
review reaction 1 johnko, pantero
01 Οκτωβρίου, 2024
Οι Ρουμάνοι συνήθως μιλάνε και ρώσικα. Το πιζντά πάντως που επαναλάμβανε ήταν ρώσικο.
review reaction 1 Geroxekoutis
02 Οκτωβρίου, 2024
μεγάλη καριόλα, ενω την έχω γαμήσει πολλές φορές, απο εποχή που έδινε και κώλο για ενα διάστημα, με άφησε την τελευταία φορά με την πουτσα στο χέρι άχυστο.. απο τότε μαύρο στην καριόλα..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4