Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 59 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σάββατο πρωί και κατηφόρισα στο δρομάκι αυτό που τώρα τελευταία επισκέπτομαι αδιαλείπτως. Μου παρουσιάστηκαν 2 κορίτσια. Η πρώτη νεαρά αλλά αδιάφορη και η δεύτερη ήταν η Ρωσσίδα Ήρα, ηλικιακά 30-35 μου φάνηκε, μετρίου αναστήματος. Θεωρώ ότι έχει το ομορφότερο πρόσωπο που έχω έως τώρα αντικρύσει στα μέρη αυτά με υπέροχα γαλάζια μάτια, ξανθό μαλλί, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Όλη η κατατομή του προσώπου της έδινε κάτι θεϊκό. Νομίζω ότι χαραμίζεται εκεί μέσα και θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα ως ηθοποιός ή τηλεπερσόνα. Στο σαλονάρισμα παρουσιάστηκε με κάτι μαύρα δαντελωτά εσώρουχα που τόνιζαν το πληθωρικό στήθος της. Το μόνο "μειονέκτημα" θα μπορούσε να ειπωθεί γι' αυτήν, είναι τα πόδια της που είναι λίγο ευτραφή με κάποια σημάδια κυτταρίτιδας.
Αμέσως με οδήγησαν σε ένα από τα δυο ευρύχωρα δωμάτια του 1ου ορόφου όπου αφού φρεσκαρίστηκα και ξάπλαρα στο άνετο κρεβάτι έφθασε το μωρό.
Ξεκίνησε με αβρότητες (στα Αγγλικά) και ψιλοφιλάκια και μετά αφού σωστά με ρώτησε πως προτιμώ την πίπα (επέλεξα σκουφωτή), κάθισε λοξώς με την κωλάρα της στα αριστερά μου. Εγώ τη χούφτωνα και της χάιδευα τα κωλομέρια, την ξυρισμένη μουνάρα της και τις βυζάρες της με τις ανταποκρινόμενες ρόγες. Η δερματική της επαφή ήταν αψεγάδιαστη.
Αφού με έκανε τούρμπο και της είπα να κινήσουμε τη διαδικασία του σεξ, την έβαλα ιεραποστολικά. Αρκετά στενό αιδοίο θα έλεγα και όλα τα λεφτά για μένα είναι στο φανταστικό της πρόσωπο. Αυτή έπαιζε και τούρλωνε τις βυζάρες της και με αυτό το θέαμα μετά από ανελέητο πιστόνιασμα έφθασε το τέλος.
Στη συμμετοχή δεν προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο, ούτε και κάνει πολλά προκαταρκτικά (βέβαια στη ρεσεψιόν ειπώθηκε από την τσατσά κάτι και για μασαζάκι, ενώ μέσα δεν μου είπε κάτι) χωρίς όμως να είναι και μηχανικά διεκπεραιωτική. Ίσως επειδή είναι νέα στο άθλημα και εγώ παίρναγα για πρώτη φορά μαζί της.
Μάλλον σε τακτικούς πελάτες είναι πιο άνετη και διαχυτική. Ίδωμεν στο μέλλον...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
theioulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.755
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, hustler, STAVROS6969 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Νομίζω θα έπρεπε να αρχίσεις να γράφεις στο νήμα Αγαπουληδες
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1