Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 149 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αφού την είχα δει τρεις φορες σε τσαρκες είπα να τη δοκιμάσω. Καστανοξανθη από Ουκρανία γύρω στα 30 plus βυζι 2αρι λευκό δερμα συμπαθητικο πρόσωπο κανονικό σώμα.

Η κοπέλα μπαίνει μέσα κ τακτοποιησε τα πράγματα μου πρώτα να είναι σωστά μην πέσουν λέει. Σκέφτομαι τι φαση?

Ξαπλωσαμε κρεβάτι κ άρχισα χουφτωματα κ τις έγλυψα τις ρωγες.Αυτη αρχισε να με φιλάει στο λαιμό αυτια στήθος κοιλιά κ με επερνε συνέχεια αγκαλιά.

Σε μια φαση τη χαϊδεύω πολύ απαλά από το λαιμο μεχρι αφαλο κ της άρεσε τρελά κ το ζήτησε για λιγη ωρα …..ειχε κλείσει τα ματια κ απολάμβανε.Μετά μου φορεσε λάστιχο κ πήρε μια καλή πίπα.

Παίχτηκαν 2 στάσεις μια πισωκολητο κ ιεραποστολικα όπου τελιωσα .Χαιρέτησε με ένα γρήγορο φιλακι στο στόμα κ ευχαρίστησε κ μου ειπε ότι με περιμένει ξανά.

Κάνει χαδια κ αγκαλιές στην αρχή είναι στο πρόγραμμα της είναι ευγενική κ τιμα τα χρηματα που περνει .Δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο. Επισης μου ειπε ότι κανει μόνο απλο πρόγραμμα γιατι θελει να δουλεύει κ δεν θέλει να τρεχει στους γιατρούς. Τιμη της αυτό….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
34
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 argyrotoxos, Hase, Johnstef και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2024
"μπαίνει μέσα κ τακτοποίησε τα πράγματα μου πρώτα".
Και οι δυο κοπέλες του καταστήματος με το που μπουν στο δωμάτιο ελέγχουν για τυχόν βιντεοσκόπηση με κινητό. Και καλά κάνουν κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Πιθανότατα παλιότερα να είχε επιχειρήσει κάποιος να τις βιντεοσκοπήσει.
review reaction 1 Arxontas tou skotous
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1