Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 129 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη στη 1η βάρδια, μετά από αρκετές (4)απόπειρες να δω την Ειρήνη δε τα είχα καταφέρει μέχρι τη προηγούμενη Κυριακή, με το που την είδα αμέσως έκανα κίνηση να περάσω, αυτή κάτι είπε στη γλώσσα της και η τσατσά κατακόκκινη μίας και με ξέρει σα πελάτη του καταστήματος μου είπε ότι δε θέλει σήμερα να με πάρει γιατί είμαι ψηλός ...τεσπα.
Σήμερα όμως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα...πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο.
Δούλευε μαζί με τη Μαριάννα (κρίμα που δεν κάνουν παρτούζα ).Η Ειρήνη για όσους δε τη ξέρουν είναι μια ρωσοφωνη κοπέλα γύρω στα 23-24 ,ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, είναι κοντουλα, έχει λεπτό ωραίο κορμάκι και ωραίο στήθος στήθος.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα (είχε να πάει σε άλλο δωμάτιο), ήρθε στο δωμάτιο γυμνή κρατώντας προφυλακτικό και ένα μωρομαντιλο στο χέρι. Ήμουν καθιστός στο κρεβάτι, με πλησίασε και με καβάλησε, άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στο στόμα, όχι πεταχτά αλλά ούτε με γλώσσα, τα γνωστά στοματοφιλα που λέω, τριβοταν το μουνί της πάνω στον πούτσο μου ενώ 2-3 φορές μπήκε και μέσα της...
Σηκώθηκα την πήρα μαζί μου και την τοποθέτησα στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα, έσκυψα από πίσω της και άρχισα να γλύφω το μουνακι της και την κωλοτρυπιδα της, αυτή άρχισε να μουγκριζει και μετά από λίγο με σταμάτησε κσι πήγε και ξαπλώσε ανάσκελα να είναι πιο άνετα και μου έδειξε να συνεχίσω, εννοείτε ότι συνέχισα να γλύφω το μουνακι της όπου άρχισε να βγάζει υγρά...με έπιασε από το κεφάλι και με τράβηξε προς το πρόσωπο της όπου άρχισε πάλι τα στοματοφιλα ,με το δεξί της χέρι είχε πιάσει τον πούτσο μου και τον έτριβε κατά μήκος του μουνιου της ενώ το κεφαλάκι έμπαινε μέσα αρκετές φορές, έχω την αίσθηση ότι άμα της τον έχωνα δεν θα υπήρχε πρόβλημα αλλά έχει χρόνια που έχω σταματήσει τα τόσο εξτριμ γαμησια με εκδιδομενες.
Ξάπλωσα με τη σειρά μου ,αφού με φίλησε από λαιμό μέχρι κοιλιά ξεκίνησε να γλύφει τα αρχίδια μου και τον πούτσο κατά μήκος από τη βάση μέχρι το κεφαλάκι.
Πέρασμα προφυλακτικού, πίπα πολύ καλή, σε κοιτάει και καυλωτικα στα μάτια, πρώτη στάση την ανέβασα από πάνω μου όπου είχε καλή συμμετοχή, 2η στάση στα τέσσερα όπου στήθηκε σωστά και έμπειρα θα έλεγα εγώ μίας κσι είχε στηθεί ιδανικά για να τον πάρει, οι καυλες είχαν χτυπήσει κόκκινο...και μετά από λίγο τελείωσα.Το θέμα ήταν ότι εξακολουθουσα να είμαι καυλωμενος χωρίς να έχω χάσει τη στύση μου κάτι που είχε 3-4 μήνες να μου συμβεί.
Τη ρώτησα αν κάνει παρτούζα να φωνάξει τη Μαριάννα να τις πάρω μαζί αλλά ήταν αρνητική στη παρτούζα, έβγαλα ένα 20έυρω κσι της το έδωσα για να συνεχίσουμε, το πήρε και πήγε να φέρει προφυλακτικό.
Γύρισε στο δωμάτιο, πήρε αρκετό χαρτί υγείας το έβρεξε και καθάρισε τον πούτσο μου και έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της χωρίς προφυλακτικό, η πίπα της εξίσου καλή με τη πρώτη φορά αλλά άκρως πιο καυλωτικη χωρίς το προφυλακτικό ,από μόνη της γυρισε και έφερε το μουνάκι τής στο στόμα μου όποτε συνεχίσαμε για κάποια λεπτά σε στάση 69.Πέρασμα προφυλακτικού, με καβάλησε αλλά αυτή τη φορά δεν την άφησα να κάνει παιχνίδι, σηκώθηκα και άρχισα να τη γαμάω στα όρθια έδειξε να τής αρέσει, στη συνέχεια την έβαλα ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και τη γάμησα μέχρι να τελειώσω και δεύτερη φορά.
Σηκώθηκα να πλυθω και αυτή για λίγο άραξε στο κρεβάτι, σηκώθηκε έσκυψε έδωσε ένα φιλί στον πούτσο μου, ένα στο μάγουλο και έφυγε.
Η πρώτη συνεδρία κράτησε σχεδόν 20 λεπτά και η δεύτερη 13-14 ,και οι δύο καταθεσεις ήταν πολύ καλές, η Ειρηνουλα έχει πολύ καλή διάθεση, γουστάρει να το ευχαριστηθεί αλλά να περάσεις και εσύ καλά, μια όαση στην οδό με τα μιλφογκιλφαδικα ,ωραίο κορμάκι όμορφο προσωπάκι αλλά και από υπηρεσίες μια χαρά.Θα την ξαναπάρω 100%.

ΥΓ το ελεύθερο στοματικό δεν το γράφω στις υπηρεσίες γιατί δεν ανακοινώνεται αλλά και επειδή δε ξέρω αν το κάνει επιλεκτικά ή έγινε λόγω της όλης φάσης μας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
231.193
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Autokinitas, ΣΠΥΡΟΣΣ, Ημεδαπος και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Πες το μυστικό. Πως κατάφερες και κόντυνες;;??
review reaction 3 n.smirni76
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Γιαυτο έχει τόσο κόσμο; Γιατί μάλλον κάνει ακαποτα γαμησια .. η είναι όμορφη τόσο ;

Ρωταω δεν γνωρίζω
28 Σεπτεμβρίου, 2024
ωστε για αυτό είχε 15 άτομα στο σαλόνι σήμερα πρωί
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Πολύ ρομαντική κοπέλα.. .
review reaction 1 Ares2024
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Μας Κάβλωσες Αρχοντικέ Θεσμικέ μου Πόρνε. Η μόνη μου σημείωση είναι οτι
καλύτερο θα ήταν (για το κορίτσι) αν έκανες απλά ένα ελαφρύ υπονοούμενο
για τον έντονο ερωτισμό της αντί να περιγραφεί με την "υπέρτατη λεπτομέρεια".
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Πως κρατηθηκες και δεν της τον εχωσες ακα ρε μπρο ;
Ηρωας
28 Σεπτεμβρίου, 2024
μάλιστα.
Μάθαμε λοιπόν ότι η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό κατ' επιλογή σε vip πελάτες, μάλλον δεν έχει πρόβλημα να γαμηθεί και ακάποτα με vip πελάτες κ.α. ενδιαφέροντα.
Σπεύσατε, να φτάσει η ουρά μέχρι την Αριστοτέλους Χεχε!
review reaction 1 Ares2024
28 Σεπτεμβρίου, 2024
προεδρε ζεις επικινδυνως....... δεν νοειται ενας τοσο εμπειρος σαν εσενα να παρασυρεται απο το παθος της στιγμης....δεν κρινω, απλα το αναφερω....keep going healthy....
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ξεροχυσαμε άγρια μύστη, το είχε τεράστια ανάγκη η τύπισσα το ακα γαμησι και τον κρεμπιε από εσένα.
review reaction 3 Junax
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9