Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τη Ρόζα την είχα πάρει πρώτη φορά στο Κολωνού 32Α πριν κάνα δυο χρόνια, και τότε (δεν ξέρω πως και γιατί) μου είχε φανεί ωραία κοπέλα...
Α ναι, τώρα που το σκέφτομαι, τα βυζιά της μ' άρεσαν, γι αυτό στο μυαλό μου είχε αποθηκευτεί ως κάτι όμορφο. ?

Φατσικά και σωματικά όπως την περιγράφουν οι συμμύστες, απλά το βυζιά της είναι ακριβώς στα γούστα μου, μικρό, σχετικά στητό, ό,τι πρέπει για τα χέρια μου, με καυλώνει πολύ.. Της τα πιάνω όταν τη γαμάω πάνω μου και λόγω τόσης καύλας δεν αργώ πολύ..

Τέλος πάντων, εκείνη τη μέρα δε βρήκα τίποτα αξιόλογο, οπότε μπήκα στο 32Α και αφού είδα ό,τι είδα, ρωτάω την τσατσά "η Ρόζα που ήταν εδώ πριν καιρό που είναι;", μου είπε "αρκετά πάνω, στο 11", οπότε πήγα να τη βρω.

Στα του αγώνα, έκανε μια νορμάλ πίπα αλλά επειδή γουστάρω το μουνί της και τα βυζιά της ήμουν έτοιμος σε χρόνο dt.. Της λέω έλα πάνω μου και το έκανε χωρίς θέμα, τον πήρε καλά μέσα της και παρότι απ' όσο κατάλαβα είχε πολλή δουλειά εκείνη τη μέρα, δεν έγινε τίποτα δυσάρεστο, ήταν χαμογελαστή και εξυπηρετική.. Της έπιασα τον κώλο και τη γαμούσα καλά, και μετά έπαιζα με τα βυζιά της μέχρι να τελειώσω, στην ίδια στάση εξαρχής.

Αυτό που διαπίστωσα (σε αντίθεση με ό,τι νόμιζα απ' την προηγούμενη φορά) είναι ότι δεν τη λες ούτε όμορφη, ούτε μάπα, απλά για όσους είναι στα γούστα τους τα βυζιά της, γίνεται μάλλον αυτομάτως λίγο καλύτερη.. 30 ετών δήλωσε, κι ότι έχει 2 παιδιά απ' τα 20, διότι "γιατί να κάνεις παιδιά στα 30 ή στα 40+;" λέει.. Τα βυζάκια της πάντως, και το καλό στενό μουνί της με καυλώνουν πολύ, οπότε ιιισως ξαναπάω κάποια στιγμή αν δε βρω τίποτα καλύτερο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρόζα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Περπάτημα κάνει καλό
Νέο Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, idonolatris, ThE και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2024
τελεια βυζια εχει η ρουφιανα... οπως και η Μαρια που δουλευε πρωινη στο μ.Α. 28 κουρτινα (δεν ξερω αν δουλευει ακομα, εγω εχω καιρο να την πετυχω παντως)
01 Οκτωβρίου, 2024
@idonolatris δε θυμάμαι ποια λες, της Ρόζας είναι ποίημα πράγματι..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2