Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 69 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βόλτα Μετάξι λοιπόν, με αρκετό ψάξιμο σ' όλα τα γνωστά δρομάκια μπας και βρω αυτό που ψάχνω (ΜΑΥΡΗ δηλαδή, καλή και όχι γεμάτη ή χοντρή - αν ξέρετε κάπου βοηθήστε!)..

Απ' έξω γράφει Γ20, στην Ιάσονος, οπότε ελπίζω να επέλεξα σωστά εδώ..

Η τσατσά δήλωσε 2 κοπέλες πανέμορφες κλπ, Brandi (κάπως έτσι) και Barbara. Περίμενα γιατί ήταν κι οι δύο δωμάτιο, αλλά ευτυχώς δεν ήταν μάπα..

Η κοπέλα πολύ ωραία, στα γούστα μου, αδύνατη με δέρμα ωραίο, δηλώνει Βενεζουέλα και το πιστεύω, μιλάει μόνο Αγγλικά και Ισπανικά, γύρω στα 20-20κάτι, με σγουρό μαλλί που μου άρεσε (δεν ξέρω αν είναι 100% φυσικό), και ωραίο πρόσωπο. Από κορμί είναι αδύνατη με λίγες καμπύλες, χωρίς όμως πιασίματα.. Βυζί πολύ μικρό, μαλακό και σχετικά πεσμένο, αλλά η φάτσα της με καύλωνε απ' όταν την είδα, οπότε είπα πάμε!

Ήρθε δωμάτιο, μιλήσαμε πολύ λίγο και πήγαμε κρεβάτι, όπου ξεκίνησε με μια πίπα νορμάλ προς καλή, που έδειχνε και να την απολαμβάνει, όπως κι εγώ.. (και με κάτι ψεύτικα υποθέτω μουγκανιτά) Μου τον έκανε κάγκελο κατευθείαν (επειδή όπως είπα μ άρεσε το πρόσωπό της) οπότε της είπα έλα πάνω μου. Πάνω μου έκανε καλή προσπάθεια και τον έπαιρνε βαθιά, έπαιζα με τις ρόγες της και κοιταζόμασταν σαν να γουστάρουμε ο ένας τον άλλο, όλο γελάκια η κοπελιά.. Κράταγα τον κώλο της και της τον έχωνα όσο πάει. Μετά της λέω γύρνα, και την κάρφωσα στα 4 για όση ώρα χρειάστηκε μέχρι να τελειώσω. Τον παίρνει άνετα στο μουνί της χωρίς ίχνος παραπόνου κλπ, και δεν είναι ούτε σφιχτή ούτε τέρμα χαλαρή.
Στα 4 την κρατάς και πιάνεις μόνο κόκαλα, αλλά τη θεωρώ πολύ όμορφη οπότε δεν είχα θέμα. Θα την ξαναπροτιμήσω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!