Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 123 10
Μπουρδέλα
188926
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Γεμάτος καυλες κατεβαίνω με στόχο τζανινα έχοντας ακούσει και διαβάσει τόσα, με το που μπαίνω μέσα μου λέει η τσα2 κλείσαμε πριν λίγο και είχε την τζανινα! Καταλαβαίνω δεν θα πάει καλά το πραμα…. Κάνοντας γύρες χωρίς κάτι αξιόλογο είπα να περάσω Φιλιππίδου. Πρώτη φορά στον οίκο δεν πάω συνήθως γιατί οι τσατσαδες και οι τσάτσοι σου τα κάνουν γόνατα λες και έχετε το ίδιο γούστο ας πούμε ή θα κεράσει αυτός το γαμησακι?τεσπα η λειλα είναι μια κοπέλα χοντρούλα με ωραία δομημένα τα κιλά έτσι ώστε ενισχύει βυζια και κωλο (3το ένα 2,5 το άλλο ? έφυγε λίγο στην ζυγοστάθμιση τι να κάνουμε μπορείς να παίξεις και με 2 νούμερα στην τιμή του ενός)απαλό δέρμα τατου στον πυχη με λεπτομέρεια . Τα αρνητικά της είναι ότι έσκασε άβαφη με να κάτι μαύρους κύκλους απεριποίητα άκρα και ένα λεοπάρ ολόσωμο. Γενικά είναι η γκομενα που θα δεις μετά από 6 ποτά σε ελληνάδικο στις 5:00 και θα πας να της την πέσεις. Δυναμομετρο ανέβηκε η λειλα και απέδωσε πολυ λίγα άλογα …. Ξεκινάει βάζει καπότα σε πεσμένο πουτσο (πιο πεσμένο δεν πήγαινε απορώ πως το έβαλε) πίπα άτεχνη αδιάφορη μονοτονη(με προφύλαξη ενώ ανακοινώθηκε ελεύθερο) ζήτησα να ανέβει από πάνω μου και δυσανασχέτησε λέγοντας μου I don’t like too much (δεν μιλάει ελληνικά) κατάφερα να την ανεβάσω για λίγο χουφτώνοντας την κωλαρα της και γλύφοντας βυζαρες ακούγοντας τα πλοφ πλοφ. Με προτοβουλια δικιά της σταματάει την βάζω ιεραποστολικό όπου είχε κάτσει μπετόν αρμε όπου και τελείωσα. Για όσους γουστάρετε ζουμπουρλουδικα ο σωματότυπός είναι άψογος και αυτό την σώζει στην ουσία γιατί από συμμετοχή αστα….. βέβαια αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το δωμάτιο με ντουζιέρα, τσοντουλα,ωραία μπουρδελιαρικα σεντόνια , καναπές λες και ήταν δωμάτιο στον πριαμο!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λεϊλά
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!