Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 36 10
Γενική βαθμολογία

2.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Απρόσμενη τσάρκα στο Μετάξι, μπαίνω και στο Ι32 και μου παρουσιάζει μία δίχως λόγο ξινισμένη και κακομούτσουνη τσατσά την Μπέλα. Ωραία κοπέλα, καλό σώμα, 1,5 βυζί από Αλμπάνια απ' ότι μου είπε η ίδια η κοπέλα. Όχι κάτι τρελό αλλά για τα στάνταρ της περιοχής, γαμεύσιμο. Μυρίστηκα φόλα από την αρχή, αλλά όπως οι αρκούδες έλκονται από το μέλι, εγώ έλκομαι από τις φόλες.

Δίνω το παράβολο, περνάω στο βρώμικο και μυρωδάτο δωμάτιο, και περιμένω τη σειρά μου. Παρατήρησα ότι η τσατσά στα 6 λεπτά φωνάζει.

για τον αγώνα (ο Θεός να τον κάνει), δεν θα πω πολλά γιατί δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο. Καπότα σε πεσμένο μόρια, πίπα κάκιστη, δέχεται μόνο ιεραποστολικό, όπου κλέβει κιόλας. Λέω όπως δεν θα σου περάσει, και αρχίζω να ανεβάζω ρυθμούς, κλειδώνοντας με τρόπο το σώμα της, για να μην μπορεί να εμποδίσει την (σχεδόν) πλήρη διείσδυση, μέχρι να καταθέσω, όπου ακόμα κι εκεί δεν με άφησε να το απολαύσω και μου κάνει, "έλα, φτάνει".

Με ενόχλησε τόσο πολύ η συμπεριφορά τόσο της τσατσας, όσο και της κοπέλας, που πριν φύγω, ό,τι χαρτιά και μωρομάντηλα χρησιμοποίησα για να σκουπιστώ, τα πέταξα επίτηδες στο πάτωμα αντί για το καλάθι.

Για μια χλέπα και οι 2, και ούτε απ' έξω να μην ξαναπεράσω. (έβγαλα χολή αλλά μου χάλασαν τη βραδιά)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι