Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μια νυχτερινή βόλτα στην περιοχή της ηδονής με οδήγησε να δω πολλές ωραίες κωλάρες, πλην όμως οι περισσότερες ήταν Λατίνες και ο φόβος δεν με άφησε να δοκιμάσω κάποια.
Κατέληξα στον συγκεκριμένο οίκο όπου δούλευαν δύο κορίτσια, η Ρουσλάνα μελαχρινή μοντελέ κορμί και η Χριστίνα που ήταν στο δωμάτιο. Όταν βγήκε έπαθα την πλάκα μου.
Ξανθιά, πληθωρική κωλάρα με ωραίο πρόσωπο και με μια λάμψη και αυτοπεποίθηση που δύσκολα συναντάς. Βλέμμα όλο υποσχέσεις και έναν αέρα λες και είναι σε πασαρέλα. Υποκειμενικά όλα αυτά βέβαια, αλλά αυτό μου έβγαζε. Οπότε ήταν μονόδρομος να περάσω μαζί της κι ας είδα πολλά ωραία κορμιά στην βόλτα μου.
Πλήρωσα, πέρασα στο δωμάτιο και αφού φρεσκαρίστηκα ξάπλωσα να την περιμένω. Ήρθε μετά από λίγο με χαιρέτησε στα αγγλικά και μου είπε ότι είναι από Μολδαβία. Με ρώτησε αν ξέρω, Ιταλικά, Ρώσικα ή Τούρκικα για να μιλήσουμε γιατί τα αγγλικά της δεν είναι καλά και αφού της είπα όχι, γδύθηκε και ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου . Πήρε προφυλακτικό και μου το φόρεσε σε πεσμένο εργαλείο κοιτάζοντας με
με πονηρό βλέμμα.
Το επόμενο δίλεπτο έκανε κάτι σαν πίπα . Δηλαδή έκανε μια ρουφηξιά τον έβγαζε και με κοίταζε και τον έπαιζε με το χέρι. Αυτο ειναι ωραίο σαν παιχνίδι αλλά όταν σου έχει γίνει πέτρα και όχι στην αρχή που δεν έχει σηκωθεί. Φυσικά δεν αισθανόμουν καμιά καύλα και ο φιλαράκος παρέμενε ημικαυλωμένος.
Παρόλα αυτά η κωλάρα της είχε τουρλωθει τέλεια, οπότε προσπάθησα να της δώσω οδηγίες. Της ζήτησα να μου κάνει καλύτερη πίπα και της απομάκρυνα τα χέρια από το πουλί μου. Εκεί κάτι πήγε να γίνει αλλά ξαναέβαλε τα χέρια και ταυτόχρονα μου εξηγούσε ότι δεν μπορεί να κάνει συνέχειά πίπα γιατί πιάνεται ο σβέρκος της
κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση με το κεφάλι της .
Είπα να της πω , τότε κάτσε σπιτάκι σου να ξεκουραστείς να γλιτώσουμε κι εμείς. Αφού σηκώθηκε αρκετά άλλα όχι εντελώς μου ζήτησε να το κάνουμε ντογκι αλλά εγώ της είπα να με καβαλήσει. Ανέβηκε πάνω μου και βρήκα την ευκαιρία να της χουφτώσω την αφρατοκωλάρα της που μέχρι τότε δεν την είχα ακουμπήσει. Της ρούφηξα και τις βυζάρες της και τις έδωσα και μερικές καλές πουτσιές και μπατσακια στα κωλομέρια ενώ αυτή έβγαζε ψεύτικα δυνατά βογγητά. Κουράστηκε και ζήτησε αλλαγή στάσης, παίρνοντας θέση στα τέσσερα. Εκεί πήγαμε ακόμα καλύτερα και της τον έχωσα δυνατά σφίγγοντας τα κωλομέρια της και τα λίγα παχακια της, καθότι δεν είναι γυμνασμένη. Το θέατρο από μεριά της συνεχίστηκε με δυνατές φωνές και βογγητά που κόντεψαν να με αποσυντονίσουν αλλά τελικά έχυσα πανηγυρικά και ευτυχώς δεν βιάστηκε να τραβηχτεί αφήνοντας με να στραγγίξω εντελώς. Τραβήχτηκα και πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ ενώ αυτή σηκώθηκε ντύθηκε με χαιρέτησε κι έφυγε.
Προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα γιατί παρόλο που μου άρεσε πολύ σαν συνολική εμφάνιση και παρουσία, προσπαθεί να αποφύγει εντελώς την πίπα και το θέατρο της με τα βογγητά θέλει βελτίωση.
Προσπαθεί να σε ξεπεταξει με όσο το δυνατόν λιγότερη συμμετοχή από μέρους της βασιζόμενη στο όμορφο πσρουσιαστικο της και την τσαχπινιά της.Αξίζει όμως μια επίσκεψη για ξεσκισμα γιατί όπως ξαναείπα έχει κωλάρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2024
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
159
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, pipinoskistis, rambo1982 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Σε αρκετές γυναίκες, ακόμα και πουτάνες, η πίπα δεν αρέσει ιδιαίτερα ενώ καυλώνουν μόλις τους τον χώσεις στο μουνί!
Ίσως να έπεσες σε τέτοια περίπτωση.
review reaction 1 Επιρρεπής
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1