Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 88 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη 1η βάρδια, η υπηρεσία μου είπε να περιμένω, είχε καινούργια κοπέλα μόλις ήρθε και άλλαζε.
Γκαμπριέλα μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κοντούλα με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Δε τη θυμάμαι από κάπου οπότε αποφάσισα να τη δοκιμάσω, πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα.
Στο δωμάτιο ήρθε κρατώντας στο χέρι προφυλακτικό και τζελ, αρκετά μαζεμένη και σιωπηλή ,έβγαλε τα εσώρουχα της ξαπλώσε δίπλα μου ,έπιασε τον πουτσο μου και άρχισε να τον παίζει. Προκαταρκτικα τίποτα, πήρε το προφυλακτικό και μου το φόρεσε σε ημισηκωμενο πούτσο, η πίπα της καλή και γρήγορα ο πουτσος σηκώθηκε. Έβαλε λίγο τζελ και ρώτησε πώς θέλω. Πρώτη στάση στα 4 ,καλό στήσιμο ,συνεχίσαμε για μερικά λεπτά έτσι, δεύτερη στάση τη πήρα πλαγιαστα μέχρι και που ,τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα 8-9 λεπτά, καλό σωματακι αλλά μηδέν προκαταρκτικα, δαχρυλα γλύψιμο κ φιλιά δεν ,πίπα καλή όπως και το στήσιμο και συμμετοχή μέτρια πράγματα, δεν θα τη ξαναπάρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι