Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρωτη φορα στα πριβε του συγκεκριμένου οίκου και περασα με τη μια κ μοναδική εργαζόμενη της βάρδιας την Κορίνα. Ομιλεί λίγα ελληνικά αλλά κ αγγλικά πολύ καλά….

Από εμφάνιση μετρίου αναστηματος κορμαρα κ κωλάρα για τα δικά μου γούστα βέβαια ξανθό μαλλί πλατινέ που πολλές γυναίκες το έχουν αλλά λιγες το τιμανε νυχάκι άσπρο εγώ θα προτιμούσα κόκκινο αλλά never mind αλαβαστρινο χρωμα δέρματος άσπρο κ πρόσωπο που φέρνει πολύ στην Μαρί Κωνσταντατου που πολύ σωστα αναφέρθηκε άλλος συναγωνιστής.

Βυζι 2αρι κ υπέροχα ματιά. Η κοπέλα δήλωσε 30 χρονών από την Μολδαβία.
Για τις υπηρεσίες της κάνει πάρα πολλά προκαταρκτικα με τον πελάτη.
Γλύφει στήθος λαιμό τεντωνει τα πόδια κ σου χαϊδεύει το εργαλείο κάνει κ ποδομαλακια αν θες κ ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να σε ανάψει. Πίπα αρκετά καλή που τον εξαφανίζει….μπράβο στο κορίτσι!

Νιώθεις ότι δεν είσαι με επαγγελματία αλλά με την κοπέλα σου ….απόλυτο GFE χωρίς βιασύνες κ άντε να τελειώνουμε που πολλές ακολουθούν αυτή την τακτική….δυστυχώς


Δεν δέχεται δάχτυλα ουτε φιλάει στόμα κ κάνει πίπα μόνο με σκούφο για όσους δίνουν βάση σε αυτή την υπηρεσία. Δέχεται τελείωμα στο σώμα της .
Παίχτηκαν 2 στάσεις μετά από τα υπέροχα προκαταρτικα της είχα γίνει τούρμπο μια στα 4 κ ιεραποστολικα που ήρθε κ το τέλος στην κοιλιά της ….κοιτάζοντας με με τα υπέροχα ματια της.

Ευγενικοτατη μου αφερεσε το λάστιχο με μωρομαντηλο κ όταν πήγα για πλύσιμο με πήρε αγκαλιά κ με ένα ρουφηχτό φιλάκι στο λαιμό με ευχαρίστησε κ μου είπε ότι κάθε μέρα από τις 17:00 κ μετα θα είναι στο πόστο της.


Από μένα προτείνεται το Κορινακι από την Μολδαβία να σας προσφέρει αγάπη κ στοργή……αρκεί να μην είστε άγριοι βρώμικοι κ κάνετε πράγματα που δεν τα επιτρέπει. Μην νευριάσετε το κορίτσι κ γενικα το κάθε κορίτσι της δουλειάς ……γιατί θα πάρετε @@@@@ από υπηρεσίες. Το νου σας συναγωνιστές!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
4.992
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mkavlos, Μήτσος Μπάμπολας, T.D.7 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2024
Πολύ ωραία η κριτική σου.
Η μόνη ένσταση είναι ότι μια χαρά κάνει Πίπα και Χωρίς προφυλακτικό, εάν θέλεις.
Καπέλο
review reaction 1 vladgr
27 Σεπτεμβρίου, 2024
Συμφωνώ ότι γίνεται καλή πιπα με προφυλακτικό αρκεί να μην είναι σαμπρέλες. Έχω πολλά παραδείγματα τα τελευταία 40 χρόνια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2