Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 207 10
Μπουρδέλα
209299
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχα καιρό να περάσω από τα σπιτάκια της Φυλής.
Ήμουν πολύ φορτωμένος κ έπρεπε να αδειάσω..
Η βόλτα δεν είχε σπουδαία τεμάχια, σε 4-5 κολλητά που μπήκα, συνάντησα νέες κοπέλες, δε θα έλεγα κακές περιπτώσεις, αλλά αδιάφορες για τα γούστα μου..
Όταν είδα την Εβελίνα δεν το σκέφτηκα, σώμα με τέτοια κωλάρα, δεν βρίσκεις εύκολα..
Έδωσα το μπλε παράβολο κ πέρασα..
Η Εβελίνα είναι γύρω στα 35 ψηλή, με κωλάρα όπως είπα, έχει μικρό βυζί σε σχέση με τον όγκο της, καστανόξανθα μαλλιά αρκετά μακριά, χαμογελαστή, γλυκιά θα έλεγα..
Ήρθε στο δωμάτιο σε 10 λεπτά περίπου, ήταν αρκετά ομιλητική και καθόλου βιαστική..
Την αγκάλιασα λίγο χουφτώνοντας την κωλάρα της, ξάπλωσα, ξεκίνησε απαλό γλύψιμο από ψηλά, αυτιά, λαιμό, στήθος και κατέληξε σε μια ακα πίπα.
Πήρε μια σεξι στάση, ενώ καθώς με καραμέλωνε, με κοιτούσε πονηρά.. Σαν να είμαστε παράνομο ζευγάρι.
Έπαιξε τόσο τη γλώσσα της , που λίγο ακόμα κ θα έχυνα στο στόμα της.
Της ζήτησα αμέσως να προχωρήσουμε, γιατί η καύλα μου ήταν στο κόκκινο..
Καθώς λάτρεψα αυτόν τον κώλο, την πήρα στα τέσσερα, δυστυχώς δεν άντεξα δεύτερη στάση, έχυσα δυνατά μέσα της , σχετική συμμετοχή από την πλευρά της, έδειξε να το απολαμβάνει με υπόκωφους αναστεναγμούς κλπ..
Αρκετά κοινωνική, τίμια θα έλεγα, δε κλαις τα λεφτά σου, δεν την αναζητάς κ με αγωνία..
Σε κάθε περίπτωση εξαρτάται, σε τι φάση βρίσκεσαι..
Την αποχαιρέτισα, με ένα σκαμπίλι στον κώλο της...
Χρόνος παραμονής της κοπέλας ~ 8 λεπτά...
Ήμουν πολύ φορτωμένος κ έπρεπε να αδειάσω..
Η βόλτα δεν είχε σπουδαία τεμάχια, σε 4-5 κολλητά που μπήκα, συνάντησα νέες κοπέλες, δε θα έλεγα κακές περιπτώσεις, αλλά αδιάφορες για τα γούστα μου..
Όταν είδα την Εβελίνα δεν το σκέφτηκα, σώμα με τέτοια κωλάρα, δεν βρίσκεις εύκολα..
Έδωσα το μπλε παράβολο κ πέρασα..
Η Εβελίνα είναι γύρω στα 35 ψηλή, με κωλάρα όπως είπα, έχει μικρό βυζί σε σχέση με τον όγκο της, καστανόξανθα μαλλιά αρκετά μακριά, χαμογελαστή, γλυκιά θα έλεγα..
Ήρθε στο δωμάτιο σε 10 λεπτά περίπου, ήταν αρκετά ομιλητική και καθόλου βιαστική..
Την αγκάλιασα λίγο χουφτώνοντας την κωλάρα της, ξάπλωσα, ξεκίνησε απαλό γλύψιμο από ψηλά, αυτιά, λαιμό, στήθος και κατέληξε σε μια ακα πίπα.
Πήρε μια σεξι στάση, ενώ καθώς με καραμέλωνε, με κοιτούσε πονηρά.. Σαν να είμαστε παράνομο ζευγάρι.
Έπαιξε τόσο τη γλώσσα της , που λίγο ακόμα κ θα έχυνα στο στόμα της.
Της ζήτησα αμέσως να προχωρήσουμε, γιατί η καύλα μου ήταν στο κόκκινο..
Καθώς λάτρεψα αυτόν τον κώλο, την πήρα στα τέσσερα, δυστυχώς δεν άντεξα δεύτερη στάση, έχυσα δυνατά μέσα της , σχετική συμμετοχή από την πλευρά της, έδειξε να το απολαμβάνει με υπόκωφους αναστεναγμούς κλπ..
Αρκετά κοινωνική, τίμια θα έλεγα, δε κλαις τα λεφτά σου, δεν την αναζητάς κ με αγωνία..
Σε κάθε περίπτωση εξαρτάται, σε τι φάση βρίσκεσαι..
Την αποχαιρέτισα, με ένα σκαμπίλι στον κώλο της...
Χρόνος παραμονής της κοπέλας ~ 8 λεπτά...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;