Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 51 10
Μπουρδέλα
101731
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η αλινα είναι μια μαυρομαλα μέτρια γκόμενα με μικρά βιζια νορμάλ μέτριο Σόμα τίποτα το ιδιαίτερο αλά όχι και κακό.
Στο δοματιο με νορμάλ διάθεση μου άρχισε κάτι στοματοφυλα που γίνανε γλοσοφυλα πίπα ακαπελα κάποια στιγμή μου πέρασε καποτά.εγω είχα αραξει για τα καλά και άφησα όλο το ρεπερτόριο να εξελιχθεί.
Ελλα να μου το βάλεις λέει.
Τελευταία θέλω μόνο στα τέσσερα καθότι το ιεραποστολικό είναι ποιο σινεσθηματικο.μονο οι άνθρωποι και οι χιμπαντζήδες το κάνουν .όλο το άλλο ζωηκο βασίλειο στα τέσσερα.
Τον εχωσα και άρχισα να γάμαω ριλαξ σα να κάνω βόλτα στην ακρογιαλιά.αυτη ψιλοβογκαγε και καλά πίγα να πιάσω κολοτριπιδα σε Μ άφησε.καποια στιγμή πέφτει εντελος μπρούμυτα χορης να με ροτισει.
Τραβιεμαι και ζητάω να με τελιοσει στο χέρι.
Αρχίζει να μου τον παίζει και δοστου γλοσοφυλα δε μου ερχόταν να τις πω κοφτό.
Ε αφού μπουρδέλο είναι τι τα θέλουμε αυτά τα χαζά,βγάλε λίγο προστιχα να τελιοσω και να φύγω .το Χαβάη της αυτή .
Χτηπα η πόρτα άντε για της λέω άλλη φορά.
Δεν ήταν κακή αλλά να δεν κόλλησαν τα θέλω μας και οι απόψεις μας
Στο δοματιο με νορμάλ διάθεση μου άρχισε κάτι στοματοφυλα που γίνανε γλοσοφυλα πίπα ακαπελα κάποια στιγμή μου πέρασε καποτά.εγω είχα αραξει για τα καλά και άφησα όλο το ρεπερτόριο να εξελιχθεί.
Ελλα να μου το βάλεις λέει.
Τελευταία θέλω μόνο στα τέσσερα καθότι το ιεραποστολικό είναι ποιο σινεσθηματικο.μονο οι άνθρωποι και οι χιμπαντζήδες το κάνουν .όλο το άλλο ζωηκο βασίλειο στα τέσσερα.
Τον εχωσα και άρχισα να γάμαω ριλαξ σα να κάνω βόλτα στην ακρογιαλιά.αυτη ψιλοβογκαγε και καλά πίγα να πιάσω κολοτριπιδα σε Μ άφησε.καποια στιγμή πέφτει εντελος μπρούμυτα χορης να με ροτισει.
Τραβιεμαι και ζητάω να με τελιοσει στο χέρι.
Αρχίζει να μου τον παίζει και δοστου γλοσοφυλα δε μου ερχόταν να τις πω κοφτό.
Ε αφού μπουρδέλο είναι τι τα θέλουμε αυτά τα χαζά,βγάλε λίγο προστιχα να τελιοσω και να φύγω .το Χαβάη της αυτή .
Χτηπα η πόρτα άντε για της λέω άλλη φορά.
Δεν ήταν κακή αλλά να δεν κόλλησαν τα θέλω μας και οι απόψεις μας
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€