Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 232 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αφού είχα την ατυχή συνάντηση με την Άντζελα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22, που περιέγραψα στην προηγούμενη κριτική, συνέχισα για το Αλκιβιάδου 16 Γ... Ήθελα από καιρό να την δοκιμάσω, αλλά τα δωμάτια ήταν πάντα γεμάτα, όπως και το σαλόνι και έτσι έφευγα... Έφτασα στο μαγαζί λοιπόν και χτυπώντας το κουδούνι μου άνοιξε η γνωστή κοντόχοντρη, μεσήλικη τσατσά με τα κατσαρά ξανθά μαλλιά... Μου είπε ότι ήταν η Ειρήνη βάρδια, πλήρωσα και με έβαλε στο μέσα δωμάτιο... Γδύθηκα και περίμενα για πολλή ώρα... Η Ειρήνη μίλαγε για πολλή ώρα με την τσατσά (στο μουνί της γιατί έχει πολλή πελατεία, όπως και μου είπε η ίδια)... Μετά από κανένα 10λεπτο μπήκε η Ειρήνη, η οποία δούλευε και στο Μεταξουργείο παλαιότερα, στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Α, όπως έγραψε και ο πορνορεπόρτερ n.smirni76... Έχει φοβερό πρόσωπο και κορμί με τέλειες αναλογίες, στητό 3άρι στήθος, καστανά σκούρα μαλλιά ίσια που τα κάνει έναν ωραίο κότσο... Μοιάζει με Λατίνα, χωρίς να είναι (Ρωσίδα είναι και ευτυχώς)... Άρχισε ένα φοβερό τσιμπούκι της Ρωσικής σχολής (αφού πρώτα έγλυψε τα αρχίδια, που με ανατριχιάζει) και δεν θα σταμάταγε, αν δεν της έλεγα... Της είπα να ανέβει από πάνω μου, πράγμα που έκανε και άρχισε να χτυπιέται στο καβλί μου... Μετά από λίγο την γύρισα σε ιεραποστολική στάση στην οποία ήταν φοβερή και αφήνει φιλιά στο στόμα (τύπου Γαλλικού)... Στην συνέχεια την γύρισα σε πισοκωλλητό και εκεί η κομπρέσα την φώναξε (δεν είχε περάσει 10λεπτο), αλλά η Ειρήνη την "έγραψε", προς τιμή της... Είχα θέα του υπέροχου κώλου της, τον οποίο δεν δίνει όμως... Για το τέλος ξάπλωσα και την έβαλα να με ρουφήξει... Έκανε πάλί υπέροχο τσιμπούκι, όπως στην αρχή και σε λίγο έχυσα στο στόμα της... Τα μάζεψε προσεκτικά και τα έφτυσε στον νιπτήρα... Με χαιρέτησε και έφυγε... Συστήνεται με 1000, αρκεί να μην την βρείτε σε ώρες αιχμής... Μαύρο στην τσατσά που φώναξε, ενώ δεν είχε πελατεία και πριν το 10λεπτο...
Καλά να περνάτε και καλά γαμήσια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;