Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πήγα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 για να δοκιμάσω την περιβόητη Άντζελα...
Την σωματώδη Βουλγάρα που κάνει με 20 ευρώ φουλ πρόγραμμα...
Εμφάνιση Άντζελας: Ύψος πάνω από 1,70, ασπρόδερμη, ευτραφής (κάποια παραπανίσια κιλά που δικαιολογούνται όμως από το ύψος και τον σωματότυπό της), ίσια μακρυά ξανθά μαλλιά... Είναι από την Βουλγαρία και μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά...
Πλήρωσα για φουλ πρόγραμμα 20 ευρώ Κεφάλι σε τοίχο!
Μπήκε μέσα στο δωμάτιο μετά από λίγο και ξάπλωσε δίπλα μου, αρχίζοντας ένα τσιμπούκι (με καπότα), από τα χειρότερα που μου έχουν κάνει... Βιαστικό, άγαρμπο, με πολύ δόντι... Με τα πολλά και αφού μου τον έπαιξε μαζί με το άθλιο αυτό τσιμπούκι κατάφερα να έχω μια στύση του 70%...
Γυρίζει για ιεραποστολική στάση και βλέπω το ξεχειλωμένο μουνί της στο οποίο πρέπει να είχε βάλει πολύ κρέμα κιόλας... Την γάμησα για λίγο σε αυτήν την στάση και μετά ζήτησα τον κώλο της για τον οποίο πλήρωσα το 20ευρω... Αυτή τότε έβαλε κρέμα στον κώλο της και πήρε την ανάλογη στάση (στα τέσσερα)... Μπήκα μέσα της και παλινδρομούσα ενώ αυτή έκανε ότι δυσανασχετούσε... Καμιά αίσθηση της σούφρας της... Μάλιστα είχε πάρει και στάση που δεν βόλευε και εμπόδιζε την πλήρη διείσδυση στον κώλο της... Σε κάποια στιγμή μου είπε ότι ο χρόνος τελειώνει και μου πρότεινε να με τελειώσει με μαλακία, κάτι που δέχτηκα... Τότε άρχισε μια επίσης άγαρμπη, βιαστική μαλακία, που περισσότερο με πόναγε, παρά με ηδόνιζε...Τελικά έφυγε και έμεινα άχυστος...
Συμπέρασμα... Μακρυά, όσο πιο μακρυά, από την κουτοπόνηρη, ξεπέτα Βουλγάρα... Πήρα την απόφαση να συνεχίσω για την Ειρήνη στο Αλκιβιάδου 16 Γ... Θα ακολουθήσει κριτική...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
DAMDIM100
Σεβαστός