Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 275 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφού καύλες της προηγούμενης βδομάδες δεν είχαν φύγει, όταν πέρασα από την περιοχή και ήταν όλα σχεδόν κλειστά, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και χθες τα ξημερώματα γυρνώντας από βόλτα. Τσέκαρα Βέργας 7 πρώτα για Σαμπίνα, δεν ήταν, αλλά με βγήκε στην πόρτα μια προγκιλφ, με μεγάλα βυζιά και σχετικά καλό σώμα. Δυστυχώς, παρότι η ίδια έκανε προσπάθεια, δεν μου άρεσε και δεν τέλειωσα. Συνέχισα και κατέφυγα στο εν λόγω οίκημα. Εκεί, παίζαν δυο κοπέλες, μια ψηλή με πολύ μεγάλα βυζιά και μια πανέμορφη μαύρη κοπέλα, το όνομα της οποίας ξέχασα. Έδωσα το μπλε παράβολο και περίμενα την κοπέλα στο δωμάτιο.

Μιλάμε για λατίνα μάλλον, καθώς όλη την επικοινωνία την κάναμε στα λίγα Ισπανικά που ξέρω. Πολύ όμορφη με μακρύ σπαστό μαύρο μαλλί, φόραγε και κάτι πολύ καυλωτικά γυαλιά μυωπίας, νεαρή με όμορφο πρόσωπο και βυζαροκωλάρα, σωματάρα. Τέλειο πακέτο. Με σήκωσε όρθιο και με ρώτησε αν θέλω καπότα. Δέχθηκα να βάλω στην πίπα, καθώς ήξερα ότι όπως και να χει, αυτή θα μου τον έκανε πέτρα.

Τελικά, ξεκίνησε να με ρουφάει και να με ωθεί για mouthfuck! Της το έκανα με μεγάλη καύλα και όταν το χόρτασα, της είπα να στηθεί. Την πήρα στα 4, έριξα και κάτι βρισίδια στα ισπανικά που δεν της πολυάρεσε αν κατάλαβα από το ύφος της, αλλά ήταν ευγενική δεν μου είπε κάτι.

Την έχυσα μέσα, καληνυχτιστήκαμε και έφυγε ήρεμος και ικανοποιημένος.

Η κοπέλα είναι τούμπανο, βοηθήστε με το όνομα, θα έβαζα πολύ παραπάνω βαθμολογία, αν μπορούσα. Χώρος πεντακάθαρος, δεν με ενόχλησε κανείς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2024
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
greenreaper
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, Paliotsarkadoros, strokes και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2024
Εμαθες πως λεγεται?
26 Σεπτεμβρίου, 2024
Στεφανή, έχω κάνει παρτούζες μαζί της με όλα τα λατινακια του οίκου, πότε μόνοι μας.
Πάντα περνάω τέλεια.
26 Σεπτεμβρίου, 2024
Αν ηταν η Στεφανη ειναι η πρωην Μιμη που γαμιωταν με πακι στο κολωνου..

Υπεροχη κωλαρα αλλα μετριες υπηρεσιες..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3