Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είσοδο στο μαγαζί όπου στο σαλόνι εμφανίστηκε ένα sexy μωράκι η Ειρήνη.
Είναι μετρίου προς κοντού αναστήματος με ξανθά ίσια μαλλιά όμορφο γλυκό νεανικό προσωπάκι.
Το κορμί της πολύ όμορφο με ωραία κωλομέρια όμορφα πόδια και καλοσχηματισμένες γάμπες.
Το στήθος της 1,5αρι στητό με μικρές ρώγες.
Το σαλοναρισμα της φευγαλέο ισα που την βλέπεις.
Μύθος ότι είναι επιλεκτική με τους πελάτες, η μικρή παίρνει τους πάντες, πριν από εμένα πέρασε δωμάτιο ένας υπέρβαρος γύρω στα 120 kg, μετά από αυτόν περίμενε ένας ηλικιωμένος περίπου 60 ετών που μύριζε γεροντιλα από τα 5m ενώ στο σαλόνι υπήρχε και ένας οικοδόμος με φόρμα γεμάτη ασβέστη και τσιμέντα όπου τον πήρε κι αυτόν δωμάτιο, η μικρή γαμιέται με όλους.

Το πρόγραμμα της απλό (λέμε τώρα) στα 20Ε.

Είσοδος της μικρής στο δωμάτιο όπου με βρισκει ξαπλωμένο με την πούτσα μου να κάνεις γκέλες από την καύλα. Ανέβηκε από πάνω και άρχισε να με φιλά στο λαιμό και το στήθος και να μου γλύφει το πρόσωπο. Έτριβε με δύναμη το μουνί της πάνω στην καυλωμενη πούτσα μου. Κάποια στιγμή το καυλι μου
μάγκωσε στην τρύπα της και μπήκε λίγο ακα μέσα, μου ζήτησε συγγνώμη και της είπα κανένα πρόβλημα κάτσε άμα θες... αλλά μου είπε όχι ευγενικά καθώς δεν είναι σωστό.

Γύρισε από μόνη της σε στάση 69 όπου μου πέταξε το μουνί πάνω στα μούτρα μου σαν να μου έλεγε πάρε και γλύψε.
Μου πέρασε καπότα και άρχισε να κάνει μία παθιασμένη πίπα βαθιά σφιχτή με λίγο παίξιμο με το χέρι της χωρίς όμως να περάσει από μπάλες όπως έχει αναφερθεί από άλλους μύστες.

Την βούτηξα από τα κωλομερια και άρχισα να της ρουφάω το μουνί, η μικρή τρελαινόταν και έλεγε συνεχώς yes yes. Της γυαλισα και την κώλοτρύπα όπου η μικρή τρελάθηκε από καυλα.

Την έβαλα σε κανονική στάση με ανοιχτά τα πόδια της στην άκρη του κρεβατιού, γονάτισα στο πάτωμα και άρχισα να τις ρουφάω το μουνί με μανία. Της ανασήκωσα τα πόδια και της έγλειφα σαν διψασμένος σκύλος κώλο μουνί πάνω κάτω συνεχώς με την μικρή να αναστενάζει και το μουνί της να έχει γίνει μούσκεμα και να τρέχει υγρά.
Μετά από 2-3 λεπτά δυνατού γλειψίματος η ειρήνη μου έλεγε επιτακτικά fuck me fuck me fuck me συνεχώς.... Το μωρό είχε τρελαθεί από καύλα και ήθελε να τον φάει.

Της τον έχωσα μόνομιας μέσα στο μουνί αγκαλιαστήκαμε και άρχισα να την γαμάω δυνατά πιασμένος από τα κωλομέρια της . Άντεξε δυνατό γαμήσι και όταν κάρφωνα την μήτρα της αναστέναζε δυνατά. Έπεσαν δυο τρια βαθιά γλωσσόφιλα αλλά σε αυτό το κομμάτι ήταν επιφυλακτικη και τα εκοβε μετα απο λιγο.
Την γάμησα μόνο σε αυτή τη στάση γιατί είδα ότι γούσταρε πολύ και δεν ήθελα να της διακόψω την καύλα.
Την έχυσα καρφωτός μέσα όπου κουνούσε την λεκάνη της για να με στραγγίξει.

Όχι μόνο δεν έδειξε σημάδια βιασύνης αλλά η κοπελιά δείχνει να παρακαλάει για πούτσο. Θα την γαμήσω τις επόμενες ημέρες όσο πιο πολύ μπορώ γιατί μάλλον δεν θα κάτσει πολύ καιρό ακόμα στην πατρίδα μας όποιος προλάβει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 review reaction 2 Ntamari, scorpioRetired, aoratos33_2 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2024
Χορτάσαμε ζουμια κύριε...
Απολαμβάνω της κρητικές σας.
review reaction 3 review reaction 2 scorpioRetired, DmtrsxXx
26 Σεπτεμβρίου, 2024
Τιμη μου κ.Amjik
26 Σεπτεμβρίου, 2024
Έχουμε γράψει πόσα άτομα πώς μας έριξε άκυρο τουλάχιστον μία φορά και βγαίνεις και λες μύθος, δλδ οτι λέμε ψέματα ... χμμμ...
26 Σεπτεμβρίου, 2024
..σαν διψασμένος σκύλος Χαχαχα!
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Μας Κάβλωσες Πόρνε μου, αυτό που μου άρεσε
είναι που είσουν Ιππότης με το μωράκι: "κανένα πρόβλημα κάτσε άμα θες... "
...χεχεχε
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να 'έπαιρνες' Ρομαντικά την παλιά μου αγάπη την Ροδίκα,
γιατί αν το έκανες θα...έχουμε ανταλλάξει σίγουρα εμμέσως πορνοαντισώματα...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5