Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 290 10
Μπουρδέλα
248960
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Βόλτα στους οίκους για σκότωμα ώρας. Ανεβαίνω στον συγκεκριμένο και λέει η τσατσά δύο Λατινες. Λάουρα και μια άλλη που δεν ενθυμούμαι το όνομα της. Βλέπω τη Λάουρα λοιπόν και αρχίζω και βλέπω αστεράκια.... 20 χρόνων μέγιστο, κορμί μοντέλου αψεγάδιαστο, πρόσωπο πανέμορφο. Όλα σε βέλτιστο βαθμό. Κωλαρακι απίστευτο, βυζάκια δε με απασχόλησαν ποτέ. Δε γαμάω βυζιά, μουνι - κωλο - στόμα γαμάω! Τα βυζιά τα αφήνω στους συναγωνιστές βυζολαγνους.... Στο μπούτσο μου. Τσεκαρω δωμάτιο, φουλ φως. Τίγκα! Εδώ είμαστε λέω. Αν και πλέον πολύ σπάνια γαμάω στους οίκους όλα ήταν υπέρ για να ρίξω έναν μπουτσο. Ετοιμάζομαι λοιπόν και με ζεστό νερό στον νιπτηρ. Μπαίνει το κοριτσάκι που αν δεν ήμουν υπερβολικά έμπειρος από σεξεργατριες κορασίδες θα είχα χάσει τη μιλιά μου από την εκθαμβωτική παρουσία της. Κάθεται κι εγώ όρθιος σε στάση πίπας κοντά στο στόμα της. Μου τον παίζει λίγο άτεχνα αλλά είναι τόσο μουναρα που σηκώθηκε άμεσα κι έπειτα βγάζει αυτά τα γαμημενα κόκκινα προφυλακτικα. Πολύ στενά ρε γαμωτο που αν δεν ήταν η κορασις τόσο όμορφη θα μου έπεφτε! Βάζει λοιπόν καποτα και αφού τελείωσε με την ατεχνη χειρομαλαξη ξεκινάει πίπα τελείως αρχάρια και ντεκαβλε αλλά ευτυχώς δεν πονούσα. Εδώ τελειώνουν τα ασχημα. Έτσι λοιπόν όπως ήταν της σηκώνω τα ποδαρια (με εμένα όρθιο) και χωρίς ζελε αλλά με λίγο σάλιο από μέρους της τον χωνω. Πεντακάθαρη, ατριχη σε όλο το κορμάκι της με πανέμορφα άκρα. Αρχίζω να πιστονιαζω με πολύ βαθιές πουτσιες και σχετικά δυνατά. Η κορασις γουσταρε τρελά και τον έτρωγε όλο. Μπράβο λέω....κοίτα να δεις...! Μετά από λίγο τη γυρνάω στα τέσσερα και της το χωνω βαθιά και με ρυθμο αργό θωπεύωντας την πολύ όμορφη κωλοτρυπιδα της. Ω ρε πουστη λέω, αν έμπαινα ποτέ εκεί μέσα θα έχανα το φως μου... Τεσπά. Συνεχίζω τη δουλειά μου χωρίς να κλέβει κι έπειτα όπως είναι την ξαπλώνω με κλειστά πόδια και βλέπω τη θέα από τον καθρέφτη. Καμαρωνα το όλο σκηνικό και μετά από συνολικά 11 περίπου λεπτά έχυσα πανηγυρικα! Η τσατσα δεν ενόχλησε. Στραγγίξα μια χαρά χωρίς το κορίτσι να σηκωθεί ή να κουνηθεί. Βγήκα από μόνος μου, η κοπέλα σηκώθηκε μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο κι ένα χαμόγελο μοντελας κι έφυγε.
Εν κατακλείδι λοιπόν, αν θέλετε ένα κορασιο που τον τρώει απροβληματιστα χωρίς να κλέβει, να είναι πανέμορφη και να έχει άπλετο φως το δωμάτιο για πολυ σοβαρούς λόγους που συνεχώς αναφέρω (διακρίνονται αμέσως τα δερματικά αφροδίσια) προβείτε άφοβα. Αν είστε της πίπας μη μπαίνετε καν.
Έχυσα πανηγυρικα και όσο περνάνε τα χρόνια όταν εκσπερματωνω σκουζω σα μουσχαρ.... Τελικά έτσι είναι να γερνάς.....
Εν κατακλείδι λοιπόν, αν θέλετε ένα κορασιο που τον τρώει απροβληματιστα χωρίς να κλέβει, να είναι πανέμορφη και να έχει άπλετο φως το δωμάτιο για πολυ σοβαρούς λόγους που συνεχώς αναφέρω (διακρίνονται αμέσως τα δερματικά αφροδίσια) προβείτε άφοβα. Αν είστε της πίπας μη μπαίνετε καν.
Έχυσα πανηγυρικα και όσο περνάνε τα χρόνια όταν εκσπερματωνω σκουζω σα μουσχαρ.... Τελικά έτσι είναι να γερνάς.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως