Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Διαβάζω κριτικές τσεκαρω βάρδια και πάω βουρ για την Αναστασία από Μολδαβία.
10:00 ακριβώς φτάνω και μπαίνω στον οίκο και μου ανακοινώνει η υπηρεσία ότι μόλις έχει έρθει η Αναστασία.
Δίνω το μπλε παράβολο και μπαίνω στο δωμάτιο το πρώτο αριστερά. Ευρύχωρο δωμάτιο με αρκετό φως και νιπτήρα.
Αφού ετοιμάζομαι μπαίνει η Αναστασία με ένα όμορφο κοντό νυχτικό και από κάτω γυμνή. Πρόκειται για μια κοπέλα γύρω στα 35 με 40 έτη με όμορφο στήθος και όμορφη αναλογία σώματος ηλικιακά.
Αφού ξαπλώνει δίπλα μου γυμνή αρχίζει να τρίβετε και να δίνει φιλάκια χωρίς γλώσσα και ανταποδίδω, εκεί ανεβαίνει επάνω μου και αρχίζει να με φιλάει στο στήθος και να κουνιέται, αφού ξαναπάει δίπλα μου γυρνάει πλάγια προς το μέρος μου ο κολος και με ρώτησε καπέλο η όχι (συνήθως το αποφεύγω αλλά είδα στα πεταχτά φιλιά ότι είχε καθαρή αναπνοή και είπα χωρίς) και ξεκινάει μια πίπα με πολύ σάλιο και βαθιά και κάπου εκεί έβαλε χέρι ✋ και τις το τράβηξα και το κατάλαβε και αφού έφτασα στο Τσακ να μην χύσω της λέω θέλω να καβαλήσεις το άλογο ? και ανέβηκε επάνω μου και τι να πω, πολύ στενό μουνι ρε μάγκες για την ηλικία και την δουλειά αυτή ( ενημερωτικά έβαλε σάλιο στο μουνι δεν έβαλε λιπαντικο εάν και ήμουν ο πρώτος πελάτης) και αφού ένιωθα ότι έμπαινα πολύ δύσκολα και σιγά σιγά ανέβασα ρυθμούς και άρχισε να κατεβάζει υγρά τις είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χύσω έτσι και πέταξε το προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα και εκεί αφέθηκα στο στόμα της που με τέτοια πίπα βαθιά υγρή και με φτυσιματα έφτασε το τέλος στο στόμα της και με ρουφήξει μέχρι την τελευταία σταγόνα σπέρματος.
Σηκώθηκε πήγε τα έφτυσε και μου έδωσε ένα φιλάκι ? και έφυγε.
Με τα πολλά καλή συνεύρεση αλλά την επόμενη φορά θα πάω ποίο αργά για να το έχει ανοίξει άλλος και να χαρώ και το στενό μουνάκι της..
Ενημερωτικά η υπηρεσία εάν και πέρασαμε το δεκάλεπτο δεν ενόχλησε....
Καλά να περνάτε μύστες και να γαμάτε γιατί μόνο αυτό μας έχει μείνει για να μπορούμε να χαμογελάμε.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Stallone
Νέο Μέλος
21
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tasoskatan, Milfomaniac, Geroxekoutis και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2024
πολύ καλή επιλογής Αναστασία,
μερικές διορθώσεις, στο πρώτο δεξιά δωμάτιο λογικά, στα αριστερά έχει μόνο αυτό που υπάρχει στον όροφο, είναι πάνω από 45 χρόνων,βασικά είναι 2 μήνες μεγαλύτερη μου...τέλος αν γουστάρεις γλωσσοφιλα, δίνει κάργα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1