Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 98 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είπα να δοκιμάσω και εγώ την Όλγα.
Πέρασα λοιπόν σήμερα το πρωί από την Χωματιανού 11 Α και έδωσα στην τσατσά το μπλε εισιτήριο...
Με έβαλε σε ένα δωμάτιο που βρίσκεται στον μακρόστενο γωνιακό διάδρομο...
Γδύθηκα και μετά από λίγο ήρθε η Όλγα...
Η εμφάνισή της είναι γνωστή, αλλά θα αναφέρω και εγώ κάποια χαρακτηριστικά της...
Αδύνατη, μικροκαμωμένη, με μικρό στήθος, μαλλιά ξανθά, πιασμένα κότσο πίσω, μάτια μπλε, όμορφο πρόσωπο, αλλά με εμφανή τα σημάδια του χρόνου πάνω του Δηλώνει από την Λευκορωσία και μιλάει και καταλαβαίνει καλά τα Ελληνικά...
Άρχισε φιλιά σε στο πρόσωπο (δεν αποφεύγει τα φιλιά στο στόμα, αντίθετα τα επιδιώκει) και στο λαιμό, κατεβαίνοντας προς τα κάτω, στο επίμαχο σημείο...
Με ρώτησε αν θέλω τσιμπούκι με ή χωρίς καπότα και της είπα χωρίς...
Άρχισε ένα μέτριο, προς καλό τσιμπούκι που είχε μεγάλη διάρκεια σταματώντας τη εγώ και λέγοντάς της να ανέβει απάνω μου για καρεκλάτο...
Αυτή υπάκουσε και ανέβηκε στον πούτσο μου, αρχίζοντας να κουνιέται αργά απάνω του...
Το μουνί της δεν έχει καλή αίσθηση, μάλλον από την πολλή κρέμα που βάζει...
Συνεχίσαμε τα φιλιά, όπως και πριν...
Της έπιανα το στήθος και κάποια στιγμή πάνω στην κάβλα της το έσφιξα δυνατά και εκείνη έβγαλε μια κραυγή πόνου, λέγοντάς μου ότι πόνεσε...
Μετά μου είπε να γυρίσουμε σε ιεραποστολική στάση όπου πάλι γαμώντας τη δεν είχα καλή αίσθηση του κόλπου της, σίγουρα λόγω περίσσειας κρέμας (και ίσως ξεχειλωμένου μουνιού)...
Έβγαζε επιτηδευμένες κραυγές πόνου και ηδονής που μου ήταν αδιάφορες...
Σε αυτήν την στάση απέφευγε τα φιλιά... Χμμμ; Σπασίκλας
Για το φινάλε την έβαλα να με τελειώσει με τσιμπούκι, αφού έβγαλα το προφυλακτικό...
Εκείνη άρχισε ένα τσιμπούκι σαν το αρχικό, αλλά κατάλαβα ότι θα αργούσα να χύσω...
Της είπα να γλύφει κατά μήκος του πούτσου και από κάτω, πράγμα που εκτέλεσε μετά από λίγο...
Κατάλαβε και αυτή ότι θα αργούσα να χύσω και άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια (από την κάτω μεριά, προς την κωλοχαράδρα), μην σταματώντας να μου κάνει τσιμπούκι, ταυτόχρονα...
Τότε κατάλαβα ότι θα χύσω σύντομα, όπως και έγινε εντός ολίγου, χύνοντας στο στόμα της...
Εκείνη τα μάζεψε προσεκτικά και τα έφτυσε στον νιπτήρα, πήρε το σουτιέν και την κυλότα της, με χαιρέτησε και έφυγε...
Συμπερασματικά... Δεν ξετρελάθηκα, απλώς επειδή έχουν πέσει πολύ οι αποδόσεις των κορασίδων στα περισσότερα μαγαζιά όταν βρίσκουμε τα τυπικά και ίσως λίγο πιο πάνω, αρκετές φορές γινόμαστε υπερβολικοί στις κριτικές μας... Ίσως πήγαινα αν δεν έβρισκα κάτι καλύτερο...
Αυτά και καλά γαμήσια, με υγεία πάνω απ΄όλα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως