Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 150 10
Μπουρδέλα
154874
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Ντιάνα είναι μια μιλφ προς γκιλφ κοπέλα αρκετά καλά διατηρημένη για την ηλικία της 45 - 50 πατημένα την κάνω. Είσοδος στο πάνω δωμάτιο που είναι πιο ευρύχωρο, πολύ καλά προκαταρκτικά με τρίψιμο, βυζάκι στο στόμα και φουλ ρουφιγμα, πήραμε και ορισμένα γλωσσοφιλα, πίπα ρωσικής σχολής με ντυπ και αρκετό σάλιο ανεφ, πέρασμα από τα δίδυμα με καβάλησε και είχε ωραίο Ρυθμό ενώ τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, γύρισμα στα 4 με τέλειο στήσιμο την πινελιασα έτσι όπως την είχα καθαρό μουνακι και κωλο τρύπα όλα τα λεφτά, δουλεμενος αρκετά αλλά δεν τον δίνει στην δουλειά. Μετά από δυνατό γαμησι με πολύ ένταση και πολλά μουνοκλανιδια που εμένα με φτιάχνουν αφάνταστα καταθεσα το υγρό πυρ ενώ την είχα πιάσει από τους ώμους και είχα βεντουζαρι το καυλι μου μέσα της να με στραγγιξει. Καλός χαρακτήρας, τιμά το 10ρικο, δεκτική σε ότι της ζητήσεις ( με κάποιο μέτρο βέβαια όμως) δεν είναι η κοπέλα μας.
Ως επίλογος καλή ήταν η τσάρκα μου εάν και δεν πέτυχε η προηγούμενη συνάντηση σε άλλο οίκο με άλλη κοπέλα
Ως επίλογος καλή ήταν η τσάρκα μου εάν και δεν πέτυχε η προηγούμενη συνάντηση σε άλλο οίκο με άλλη κοπέλα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;