Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 241 10
Μπουρδέλα
258678
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ήταν αρχή της βάρδιας, λίγα σπίτια ανοιχτά και είπα να την προσθέσω στην λίστα μου. Όμορφη κοπέλα, όμορφο δέρμα, νεανικό στήθος και κώλος χορταστικός - δεν είμαι οπαδός, προτιμώ πιο μικρούς. Εισήλθε εντός του δωματίου, έβγαλε το στρινγκ, και ήρθε από πάνω για χάδια. Χούφτωσα 15'' και μετά ρώτησε αν θέλω προφύλαξη ή όχι - διάλεξα με.
Η πίπα καλή, η αίσθηση μέτρια λόγω του λάστιχου. Άφηνε χάδια παντού. Μετά από 3 λεπτά ρώτησε για στάση - διάλεξα ιεραπόστολο με σκοπό να κλείσω στα 4. Όμως τέλειωσα έτσι γιατί δεν χόρταινα να χαιδεύω τα στήθη της και να τσιμπώ τις ρόγες της - δεν δυσανασχέτησε. Πολύ GFE κατάσταση μου άνοιξε την όρεξη για φιλιά που όμως απέφυγε. Δεν έκλαψα επ'ουδενί το 20ρικο, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.
Η πίπα καλή, η αίσθηση μέτρια λόγω του λάστιχου. Άφηνε χάδια παντού. Μετά από 3 λεπτά ρώτησε για στάση - διάλεξα ιεραπόστολο με σκοπό να κλείσω στα 4. Όμως τέλειωσα έτσι γιατί δεν χόρταινα να χαιδεύω τα στήθη της και να τσιμπώ τις ρόγες της - δεν δυσανασχέτησε. Πολύ GFE κατάσταση μου άνοιξε την όρεξη για φιλιά που όμως απέφυγε. Δεν έκλαψα επ'ουδενί το 20ρικο, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2024
Σιγουρα απ τις καλες περιοχης για τα δεδομενα της περιοχης και στη συγκριση με το τι βρισκεις πια στο εικοσαρικο( ουτε και στο πενηνταρικο πλεον..) αλλα για τα ουρανια σιγουρα οχι..
H
Hase
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1