Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 69 10
Μπουρδέλα 140690
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ο προηγούμενος περιγράφει καλά τα χαρακτηριστικά της ΦΟΛ-ΑΝΝΑΣ. Κασταντόξανθη με μακρύ μαλλί, κοντή με καλό σωματάκι. Βυζί μικρό.
Μπήκε στοιδωμάτιο και χωρίς να πεί λέξη ήρθε στο κρεββάτι και έβγαλε τα εσώερουχα. Έπαιξε με απάθεια τον πούτσο και αφού σηκώθηκε του πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε μια αδιάφορη πίπα που κράτησε 20 δεπτερόλεπτα. Έπειτα έβαλε τζελ, καβάλησε και κουνήθηκε βαριεστιμένα πάνω μου κοιτώντας την πάνω δεξιά γωνία του ταβανιού Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Το μυαλό μου να προσπαθούσε απελπισμένα να βρεί ένα λόγο για να παραμείνει σηκωμένος ο πούτσος μου.... Μετά απο 2 λεπτά την γύρισα στα 4 Ασάλιωτα χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση....τουλάχιστο σταμάτησε να κοιτάζει το ταβάνι....Έτσι!
Σύνταμα κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τελιώσω και της είπα να μου τον παίξει αλλά αυτή σηκώθηκε και έφυγε απο το δωμάτιο αφήνοντάς με άχυστο. Η συνέχεια είχε Μαλακία χύσιμο στο πάτωμα και αποχώρηση....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
528
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 amjik, Johnstef, ThE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2024
Την συγκεκριμένη μαζί με την αδερφή της την πέτυχα χθες στο Φ 69 και μου έδωσε ακριβώς την ίδια εντύπωση της βαριεστημένη γι’ αυτό και δεν πέρασα άλλωστε.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1