Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χαριτολογοντας ο τιτλος για την Ρωσιδα Μιλφαρα Ελενα, η οποια δεν εχει καμια συγγενεια με την γνωστη σε ολους μας επισης μιλφαρα Ουκρανεζα Τατιανα απο Ιασωνος 1β οροφος, αλλα μοιαζουν ομως αρκετα...οταν ανεβηκα τα σκαλια και την ειδα απο τα 7-8 μετρα προς στιγμην νομιζα οτι η ιδια η Τατιανα μετακομισε στο Κ47... Η ρωσιδα λοιπον Ελενα ειναι μια αρκετα θερμη γυναικαρα 45-50 χρονων περιπου, υψος 1,68-1,70, σχετικα αδυνατη με ωραια μακρια ποδια, ξανθα μακρια μαλλια τα οποια τα μαζευει οπως και η Τατιανα, βυζι 2 προς 2,5, με πλατες ομως εμφανως μεγαλυτερες απο την Τατιανα και μεγαλυτερο ευρος ωμων....γενικα ειναι σαν να βλεπεις μια Τατιανα με 3-4 εξτρα κιλα κυριως στην πλατη και στο στηθος...Επισης η Ελενη μιλαει απταιστα Ελληνικα ενω η Τατιανα σχεδον καθολου.... Ειναι σχεδον 7 χρονια στον συγκεκριμενο οικο αλλα δεν την ειχα πετυχει καθως ειναι παντα απογευμα και 22:30-23:00 σχολαει...χθες κατ εξαιρεση εκαστε λιγο παραπανω οποτε την πετυχα κατα τις 23:30 και ευτυχως γιατι μου δοθηκε η ευκαιρια επιτελους να την δοκιμασω...Η κυρια τα δινει ολα πραγματικα, δεν βιαζεται καθολου ακομα και αν χτυπαει πορτα η υπηρεσια, δινει γλωσσοφιλα καργα χωρις να μυριζει τσιγαριλα η κατι αλλο και αντεχει τα σφυροκοπηματα, η δε πιπα της με αναγκασε να την σταματησω γρηγορα γιατι αμα συνεχιζε θα εχυνα χωρις να προλαβω να την γαμησω! Εντυπωση επισης μου εκανε πριν μπω στο δωματιο επειδη ειχε να παει σε αλλον πρωτα με ρωτησε εαν ηθελα κατι να πιω να με κερασει απο το κουζινακι ή να μου εφερνε τασακι εαν καπνιζα! Τι να πω ρε παιδια, τοσο καιρο υπηρχε στο Μεταξουργειο μια ισαξια της Τατιανας σε υπηρεσιες και σχεδον ιδιας εμφανισης και εγω κοιμομουνα χαχαχα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Dsar263
Σπουδαίος
41
Πόντοι:
3.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparotriftoulas, Yatoputso, Bonecrusher και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Σεπτεμβρίου, 2024
θα διαφωνησω στην συγκριση, Τατιανα σαφως ανωτερη εμφανισιακα με υπερβολικα καλοδιατηρημενο κορμι για την ηλικια της (ενδεχομενως να ειναι νεοτερη της ελενης αλλα με αυτες τις σοβιετικες ποτε δεν ξερεις), η Ελενη ειναι τιμια εργατρια και υπερεχει σε καποια σημεια (συνεννοηση, πιπα).

Ας ηταν βεβαια ολες οι γυναικες των οικων οσο σωστες ειναι αυτες οι 2, και ολες οι αλλες λεπτομεριες ας πανε στο διαολο... Καπέλο
review reaction 1 Dsar263
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1