Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 239 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέρασμα κατά τις 8 και κανένας στο σαλόνι, μετά από λίγο βγαίνει από το δωμάτιο χαμογελαστή η Ράνια με ένα λευκό στριγκακι και τακουνάρες. Λέω ότι θα περάσω, άλλωστε γι αυτήν είχα πάει. Περιμένω λίγο για να αδειάσει δωμάτιο. Μετά από λίγο βγαίνει ένας μπάρμπας με μισοκουμπωμένο πουκάμισο και ζητάει νερό . Του φέρνει ένα μπουκαλάκι η Ράνια και μπαίνει στο επόμενο δωμάτιο ενώ αυτός λέει του Κυρ Βασίλη να καλέσει ταξί. Κοιτάζω το ρολόι μου από περιέργεια να δω πόση ώρα θα κάνει η Ράνια στο δωμάτιο. Σε 4 λεπτά εξηλθε χαμογελαστή.
Εμένα με βάζει στο δωμάτιο του μπάρμπα, φρεσκαρομαι και περιμένω. Έρχεται μετά από λίγο πάντα χαμογελαστή. Μου λέει κάποιες τυπικουρες, με ρωτάει αν θέλω ελεύθερο και αφού της δίνω το οκ ξεκινάει πίπα.
Αρκετά καλή για να καβλωσω άμεσα. Χάζευα το προσωπάκι της να τον καταπίνει ενώ της χάϊδευα απαλά την κωλάρα. Αυτό και μόνο έφτανε να φτάσω σε πλήρη στύση. Σταμάτησε σχετικά γρήγορα για σεξ αλλά της ζήτησα να συνεχίσει. Τον ρούφηξε λίγο ακόμα και μετά μου φόρεσε προφυλακτικό και μου είπε τι στάση ήθελα. Της είπα να με καβαλήσει, έβαλε τζελ και οδήγησε την πούτσα μου στο μουνάκι της. Βρήκα την ευκαιρία να χουφτώσω καλύτερα την κωλάρα της ενώ αυτή ανεβοκατέβαινε πάνω μου. Είδα ότι κουράστηκε σχετικά γρήγορα και της είπα να αλλάξουμε στάση. Στήθηκε στα τέσσερα και της τον έχωσα ενώ την είχα γραπώσει από τα κωλομέρια. Η θέα να με κοιτάζει από τον καθρέφτη το μωράκι ενώ εγώ την καρφωνα σε συνδυασμό με την ωραία της κωλάρα και το μαλακό δερματάκι της , έφταναν για να τελειώσω στο δίλεπτο. Τελειώνοντας δεν βιάστηκε να τραβηχτεί και με άφησε να στραγγίξω με την άνεση μου, ενώ της χάϊδευα την πλάτη. Σηκώθηκα και πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ ενώ η Ράνια ντύθηκε και με αποχαιρέτησε με φιλάκι στο μάγουλο. Είπαμε λίγα λόγια ακόμα και έφυγε μετά τις αμοιβαιες ευχαριστίες. Η συνάντηση μας με άφησε με θετικές εντυπώσεις γιατί είναι μικρή και όμορφη. Έχει κωλάρα και μαλακό δερματακι, δεν έχει καθόλου τουπέ λόγω εμφάνισης, είναι συνεχώς χαμογελαστή και πολύ ευγενική. Σε όσους μπήκαν στο σαλόνι μιλούσε χαμογελαστή και με ευγένεια ασχέτως ηλικίας και εμφάνισης του πελάτη. Αυτό μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, καθώς βλέπουμε και ακούμε περίεργες συμπεριφορές από κορίτσια.
Προσωπικά δεν μου έβγαλε διάθεση για σκληρό γαμήσι αλλά πιο πολύ για τρυφερό σεξ . Ίσως εξαιτίας του μικρού της ηλικίας της και του στοματικού σε ήρεμους ρυθμούς. Παρόλα αυτά την προτείνω σίγουρα έστω για μια φορά. Σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι και από εμφάνιση και από υπηρεσίες.
Φεύγοντας από τον οίκο ήρθε και το ταξί και παρέλαβε τον ταλαιπωρημένο μπάρμπα που περπατούσε με δυσκολία. Αυτήν την φορά το γλίτωσε το ασθενοφόρο.
Δεν ξέρω αν την επόμενη θα είναι τόσο τυχερός.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
146
Likes:
19.034
Πόντοι:
26.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, sisax87, mutsodringo και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2024
Ίνδαλμα ο παππούλης...ποιο μέλος είναι;ΟΕΟΟΟΟ;;;!
review reaction 1 Milfomaniac
19 Σεπτεμβρίου, 2024
τίμια κατάθεση η Ρανια, και σε χρόνο και σε διάθεση και σε κορμί
review reaction 1 Milfomaniac
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2