Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 123 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όντας πάλι χωρίς γκόμενα είπα να κάνω μια βόλτα Φυλής μετά από πάρα πολύ καιρό Ναι! .
Παίρνω τηλέφωνο τον Μίστερ Μπουρδέλα ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΆΔΗΣ για τσάρκα -ενημερωση,όμως τρώω άκυρο Δάκρυ . Βλέπετε, ο τύπος έχει μάθει να γαμαει σε κατουρημενα ημιυπόγεια στην Ντίσνεϊ και του κακοφανηκε η ...χλιδα της φυλής Money Mouth . Όμως μου είπε ότι θα πάμε κάποια στιγμή θα πάρει κάποια εκείνος ή και παρτουζα και θα ανεβάσει κριτική. Να δω κριτική του πριν να βγει το GTA 6 και τι στον κόσμο Money Mouth
Η ώρα 3+ το βράδυ, μπαίνω στο Ναυάγια.com Μαλακία εεε συγνώμη στο μπουρδέλα εννοώ Money Mouth και ψάχνω για κάτι αξιοπρεπές στην τρίτη βάρδια . Μετά από λίγο scouting βλέπω καλές κριτικές για την Μίχα...
Αμάξι και γρήγορα στο ίδρυμα. Μέσα ήταν και μία Κατερίνα, αδιάφορη για εμένα. Βγαίνει η κοπελιά και παθαίνω πλάκα. Μελαχρινή, 40 άρα μέτρια φάτσα ,ψηλή, σώμα στουντιακου επιπέδου, λεπτό γυμνασμενο με κοιλιακούς,πρόσχαρη και χωρίς τουπε στο σαλοναρισμα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι ακωλη και η επέμβαση στο στήθος της χάλια, πράγμα που κατάλαβα στο δωμάτιο. Χωρίς δισταγμό δίνω το μπλε εισιτήριο και μπαίνω μέσα.
Δωμάτιο μεγάλο, καθαρό με ντουζιέρα και τσόντα.
Έρχεται μετά από λίγο , με πετυχαίνει γυμνό και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου. Πάει να βγάλει σουτιέν όμως της λέω να το αφήσει. Μου λέει και εκείνη κομπλιμέντα και με πετάει στο κρεβάτι για να αρχίσει μία καλή πίπα με καποτα. Κάποια στιγμή άφηνε το καυλι μου και φιλούσε στο στήθος και γενικά στο σώμα.Αφού καυλωσα ανέβηκε πάνω μου όπου την εσκιζα. Δεύτερη στάση ιεραποστολικό, εκεί έβγαλε το σουτιέν και έπαθα μία ξενερα Λύπη . Δεν θα το περιγράψω, απλά όσοι το έχετε δει καταλαβαίνετε. Εκεί συνέχιζα να την σκίζω δυνατά έβγαζε κραυγές έδινε φιλιά σε λαιμό στήθος,όμως έλεγε ότι πονούσε όταν πήγαινα πολύ δυνατά και αλλάξαμε. 3η στάση στα 4 όπου είχε καλή συμμετοχή όπως και στις άλλες. Επειδή είχε περάσει η ώρα έπιασα δυνατά τον σκελετό που έχει για κωλο ανέβασα τις στροφές και στρατηγικά μέσα στην μουναρα της. Αφού με άφησε να στραγγιξω βγήκε, είπαμε δύο τρεις μαλακίες και έφυγε.
Γενικά πολύ ευχαριστημένος από την πουτανα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμμετοχή. Αν είχε κωλο και ωραιότερα βυζιά λογικά θα ήταν η καλύτερη μιλφ που κυκλοφορεί στο 20ρικο.
Τσα2 δεν ενόχλησε και δωμάτιο υπερλουξ για το επίπεδο της περιοχής.
Καλά να περνάτε και καλά γαμησια Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2024
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Trivela King
Μέλος
Εγγραφή:
4 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
116
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dsar263, Άχθος Αρούρης, georgesv και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2024
"Ντίσνεϋ"=;
19 Σεπτεμβρίου, 2024
Ντίσνεϊ = Μεταξουργείο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2