Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κριτική είναι συμψηφισμός των δύο φορών που έχω περάσει.
Ειρήνη, λοιπόν, ομορφούλα ανοιχτόχρωμη με ωραίο χαμόγελο, ωραία στητά βυζάκια και καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Πρόγραμμα νορμάλ, αλλά καλό. Φοράει ένα ωραίο δικτυωτό σαν τα δίχτυα του ψαράΧαχαχα!
Μπαίνει λοιπόν το κορίτσι σε πολύ καλή διάθεση και αρχίζει κάτι προκαταρκτικά άλλο πράμα. Γλύψιμο-φιλιά σε λαιμό, σε αυτιά, θηλές μέχρι και τα μπούτια. Σα να είσαι με γκομενάκι αραχτός.
Τη πρώτη φορά απέφυγε τα φιλιά στο στόμα, αλλά τη δεύτερη το πήγαμε κάργα γλωσσόφιλαΈρωτας
Έναρξη πίπας την οποία θα χαρακτήριζα μέτρια χωρίς ιδιαίτερη τεχνική. Της πίεζα το κεφάλι να τον πάρει πιο βαθιάΝαι!
Έναρξη σεξ και τις δύο φορές από πάνω. Γράπωσα τα δύο κωλομάγουλα της και τα κάρφωνα δυνατά πάνω στο σηκωμένο μου καβλιτσέκι. Της έριχνα κωλοσκάμπιλα αβέρτα και ακουγόταν πλαφ πλαφ ασύστολαΝαι!
Γύρισμα σε doggy, όπου έπεσε γρήγορο και άγριο γαμήσι με αβέρτα σκαμπίλια στο κωλάρι τηςΚατσικογάμης. Της έκλεισα τα πόδια, την έβαλα μπρούμυτα και της κάρφωνα όλο το καυλί στη μούνα της.Ναι!
Αλλαγή στα πλάγια με άγρια καρφώματα, ξυστά σκαμπίλια στο κωλί και τράβηγμα στα μαλλιά. Τη γαμούσα σα τον διάολοΝαι!Ναι!Ναι!
Όταν ήρθε η ώρα του κεράσματος του κοκτέιλ, τη πρώτη φορά την έβαλα να μου γυαλίσει τα μπαλάκια. Το κοκτέιλ πήγε πάνω μου και στο πρόσωπο τηςΣημάδι φιλιούΤη δεύτερη φορά μου έδινε παθιάρικα γλωσσόφιλα και μου την έπαιζε ρομαντικάΈρωταςώσπου ήρθε το κοκτέιλ στο ✋ της και πάνω μου.
Φιλάκια, αγκαλίτσες, χαζολογήματα και χαίρεται.
Η τσατσά παρότι είναι ευγενέστατη και εξυπηρετική, χτύπησε και τις δύο φορές πόρτα. Γι' αυτό 8 και όχι 10?
Συμπερασματικά, η Ειρήνη είναι ένα πολύ γλυκούλι κορίτσι με καλές υπηρεσίες και καλή συμπεριφορά. Σε κάνει και νιώθεις σαν να μην είσαι με επαγγελματία. Κάνει νορμάλ εξελιγμένο πρόγραμμα Χαχαχα!Αντέχει και σε δυνατούς ρυθμούς.
Για εμένα είναι μια καλή και τίμια επιλογή, όσο μείνει!
Προσοχή και με ρέγουλα το κορίτσι μερικοί, μη το κάψετε και φύγει τρέχοντας Με ελαφρά
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€