Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Απογευματινή βόλτα και χωρίς περιθώριο χρόνου είσοδος στο δίδυμου 22 βγήκε η υπηρεσία και μου είπε πως έχει 2 κοπέλες την Μαρίνα η οποία ήταν ελεύθερη και επέλεξα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό (Εδώ να πω δεν μαγεύτικα απο την ομορφιά ούτε απο υπηρεσίες) και μια ακόμα που ήταν δωμάτιο μου είπε το όνομα αλλά δεν άκουσα και ούτε ρώτησα πάλι.

Δίνω το παράβολο και είσοδος στο μεγάλο δωμάτιο που σε γενικές γραμμές ήταν καθαρό δεν είδα κάτι περίεργο.

Έρχεται η Μαρίνα απο το γνωστό πορτάκι με κορμάκι για να κρύβει τις όποιες ατέλειες υπάρχουν πρόκειται για κοπέλα κάπου στα 35 με ξανθό βαμμένο μαλλί βυζι 2 προς 3 με μεγάλη ρωγα και κορμί με κιλά παραπάνω.
Ξαπλώνω ήθελε να με καθαρίσει με μωρομαντηλο της είπα να μου πάρει πιπα με προφυλακτικό με ρώτησε αν θέλω να μου γλυψει αρχιδια της είπα οκ.
Ξεκίνησε προκαταρκτικα φιλιά δεν έδωσε και να λέω την αλήθεια δεν επεδιωξα έχω την αίσθηση οτι πρέπει να της λείπουν και κάνα 2 δόντια, έπεσε απο πάνω μου γλυφωντας τα βυζια μου και κατέβαινε προς τα κάτω περνώντας τον πουτσο ανάμεσα στα βυζια της, συνέχισε στο ίδιο στυλ μέχρι τους μηρούς μου, αφού είδε πως είχα καυλώσει μου πέρασε καποτα και ξεκίνησε να μου γλύφει τα αρχιδια και μετά τον πουτσο, αφού είχε περάσει κάνα 3 λεπτό της ζήτησα να την γαμησω.
Μου λέει κάτσε λίγο και συνέχιζε να με τσιμπουκωνει και να μου γλύφει τα αρχιδια λέω οκ ίσως πίστευε οτι έφτανα για φινάλε όμως δεν....
Σηκώθηκε μετά απο κάνα λεπτό πήγαινε να στηθεί στα 4 της λέω θέλω mission δεν είπε κάτι την γαμησα έτσι κάνα 5 λεπτό τον παίρνει κανονικά μέσα χωρίς να αποφεύγει τα βαθιά μπασιματα ωστόσο με γρατσουναγε ελαφρά με τα νύχια της στα πλευρά μου ενώ της είχα κλειδωμένο το ένα πόδι στον ώμο όπου και κατέθεσα μέσα της εντός καποτας.

Λίγο κουβέντα μου είπε οτι με βλέπει πρώτη φορά, απο ποια περιοχή έρχομαι, ηλικία και όλα αυτά που κάνουν οι ανακριτές βέβαια απέφυγα με τρόπο και χιούμορ τις ερωτήσεις

Εν ολίγοις θα το χαρακτήριζα ένα τυπικό ξεφόρτωμα το οποίο δεν θα επαναλαμβανα.

Ελπίζω να βοήθησα καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
sirodoht
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tasoskatan, giorgiodelafuentes2, Μήτσος Μπάμπολας και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού