Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία

3.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η επίσκεψη έγινε παραμονή 15αύγουστου, αρκετή νέκρα και παρά τις κυρίως αρνητικές κριτικές επειδή η κοπέλα είναι αρκετά του γούστου μου, έχει ωραία κωλάρα και την "δίνει" κιόλας είπα να ρισκάρω.
Μόνη χωρίς τσατσά, ευγενική αλλά αυστηρή στο σαλόνι, της λέω θα περάσω, με βάζει στο δωμάτιο 1ο δεξιά και πάει να κλειδώσει.
Χώρος οκ και σχετικά καθαρός, άδειο καλάθι (22:30) πλένω χέρια και όπως γδύνομαι σκάει η κοπέλα μετά από 2-3 λεπτά, πάω να χαιδέψω/χουφτώσω με σπρώχνει και με προστάζει να ξαπλώσω... με καθάριζε 2 λεπτά με μωρομάντηλο ενώ ήμουν φρεσκοπλυμένος, κυριολεκτικά 40 λεπτά πριν είχα βγεί από το μπάνιο, μου είπε πώς φαίνεται αλλά αυτή θέλει να είναι σίγουρη... όσο καθάριζε είχε κάτσει μακριά μου και δεν έφτανα τίποτα...

Αφού έφαγε το 2λεπτο, άρχισε μία πίπα μέτρια αλλά επιθετική με μίσος να με πονέσει, πάλι ήταν σε στάση που δεν έφτανα τίποτα ...
συνέχιζε να δίνει προστάγματα, κάτσε ποιο έτσι, μην κουνιέσαι, όχι εκεί κλπ. περιττό να σας πώ πώς στύση ~50% μετά απο κανά 2λεπτο πάλι, της λέω στήσου νορμάλ μπας και γίνει δουλειά, το κάνει και όπως τον παίζω λίγο να πετρώσει να μπώ αρχίζει να φωνάζει :
"τι κάνεις εκεί" "τι θα κάνω τώρα"
Εγώ: "τον παίζω να σηκωθεί καλά"
Αυτή: "δεν μπαίνει μέσα μου τώρα"
Εγώ: "τι εννοείς?"
Αυτή: "Δεν βάζω στο μουνί μου αυτό που έπιασες με τα χέρια σου"
Εγώ: "Οκ, άσχετα που είμαι πεντακάθαρος, φέρε άλλη καπότα τώρα που σηκώθηκε και κάτσε στα 4"
Αυτή: "Αυτή την δουλειά θα κάνουμε? παίχ'τον να τελειώσεις στην καπότα δεν έχεις χρόνο"
και στήνεται να 4 να παίρνω μάτι/χουφτώνω και καλά να χύσω ... βγάζω καπότα και αρχίζω να ντύνομαι, "άντε στο καλό" μου λέει, της απαντάω "μην μιλάς και φύγε σε παρακαλώ κράτα και το 20ρικο" , "ναι σιγά που μας κάνεις και χάρη" ... είπε και άλλα που δεν θυμάμαι.
Φεύγοντας, μου ξεκλειδώνει και της λέω "Τώρα κατάλαβα γιατί ενώ δίνεις κώλο έχεις 0 δουλειά" ούτε θυμάμαι τι απάντησε από την θολούρα μου, πήγα και έβγαλα το άχτι μου στη κορμάρα της Έμμυ Τζαμάικα λίγο ποιο κάτω...

Δεν ξέρω αν έχει πραγματικά θέμα ή απλά κλέβει, αλλά ήταν το πιό άβολο και αγχωτικό σκηνικό που έχω ζήσει σχεδόν 2 χρόνια στο άθλημα, δικαίωμα της να μην θέλει να πιάσεις την καπότα αλλά ας το έλεγε από την αρχή ή να είχε 2η έτοιμη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
19
Πόντοι:
2.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Mike_k, T.D.7 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2024
Μπας και της είχε έρθει η ΔΕΗ εκείνη την ημέρα και είχε νεύρα;;; :Χαχαχα! Εντάξει σε τέτοιες περιοχές που κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι, αμφιβόλων συνθηκών υγιεινής είναι λογικό να υπάρχει φόβος. Η συμπεριφορά όμως που περιγράφεις είναι όντως ακατανόητη. Κανονικά σε τέτοιες γειτονιές ο πελάτης δικαιολογείται να φοβάται περισσότερο.
K
Koukou_561
10 Σεπτεμβρίου, 2024
Αυτη ηταν φολαρα απο παλια,ποσο μαλλον τωρα που μεγαλωσε.Μακρυα...
10 Σεπτεμβρίου, 2024
Τα ίδια και χειρότερα έκανε κ σε μένα μαύρο όλοι να στρώσει
11 Σεπτεμβρίου, 2024
Όντως μακριά φίλε,η Σάρα παράδειγμα είναι κλάσης ανώτερη,αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις,.
Άκυρο για την πόυτανα ,εκεί να βαράει μυγες
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4