Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πέρασμα το μεσημέρι στον οίκο μετά από μια σύντομη βόλτα στα πέριξ και μου ανακοινώνει η υπηρεσία 3 κοπέλες την Ιωάννα τη γιαγιά Ελένη με όλα ακαποτα και άλλη μια δε θυμάμαι το όνομα της γιατί βγήκαν και οι 3 μαζί και κάποια στιγμή δεν άκουγα το πρόγραμμα που ανοικοινωσε για κάθε μία. Επιλέγω την Ελένη όχι για ακαποτο αλλά ήθελα πτωκτικο. Μπαίνει στο δωμάτιο εγώ ήμουν έτοιμος καθαρός και φουλ καβλωμενος και ξάπλα στο κρεβάτι. Μου τον πιάνει και τον κοιτάει καλά καλά, λέω μέσα μου μαλακα τι κάνει; και με ρωτάει κολαρακι της λέω ναι και μου λέει το απίθανο α δε κάνω είναι πολύ χοντρός (καμία σχέση εντωμεταξύ νορμάλ είναι, ούτε καν μεγάλος και χοντρός) και της λέω εντάξει δε πειράζει θα φύγω να μου δώσει τα 10 €πίσω και φεύγω. Έρχεται ο τσάτσος τι έγινε μου λέει όχι με τσαμπουκά όμως απλά ρώτησε και του είπα ακριβώς τι έγινε και μου λέει για να δω, του δείχνω και μου λέει περίμενε. Σε λίγα δεύτερα έρχεται και μου λέει δώσε μου αλλα 5€κσιβθα έρθει η Ιωάννα γιατί αυτή θέλει 15€ για πρωκτικο. Του λέω δεν έχω άλλα χρήματα μαζί μου δώσε μου τα 10€ πίσω για να φύγω δε πειράζει όλα καλά του λέω. Μου λέει περίμενε και ακούω που φωνάζει :Ιωάννα στο 1.ηρθε λοιπόν η Ιωάννα ρώταγε και αυτή τι έγινε της είπα και άρχισε να λέει για την Ελένη διάφορα. Τέλος πάντων στα του αγώνα η γυναίκα έχει βυζαρες μέτρια πιπα μετά από λίγο την σταματάω της λέω έλα πάνω μου ανεβαίνει και τα έδωσε όλα η γυναίκα κοπανιωταν ατελειωτα και της άρεσε έλα να σε χυσει η μουναρα μου, μου έλεγε. Μετά από λίγο της λέω θέλω το κολαρακι σου, γυρίζουμε σε πισωκολητο αλλαγή προφυλακτικου λίγη κρεμουλα και έδωσα πόνο αντέχει δυνατό γαμησει η γυναίκα ήρθε το τέλος μετά από λίγο και έφυγε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
18
Πόντοι:
1.010
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, dourosladers, giorgiodelafuentes2 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2024
Μπαινεις στο πάνθεον,γιατι εφαγες άκυρο απο γιαγιά Ελένη για κάτι,ο,τιδήποτε!Χαχαχα!
review reaction 3 Paliotsarkadoros, paparotriftoulas
08 Σεπτεμβρίου, 2024
τυπαρα εγω θα προσπερασω και την προσωπικη σου επιλογη της γιαγιας ελενης, και την χυλοπιτα που αναφερει ο συναγωνιστης απο πανω, αλλα εχω μια αλλη απορια... Καφές

"Έρχεται ο τσάτσος τι έγινε μου λέει όχι με τσαμπουκά όμως απλά ρώτησε και του είπα ακριβώς τι έγινε και ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ, ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ και μου λέει περίμενε. "

Δηλαδη, για να καταλαβω, του ειπες "η γιαγια ελενη βρηκε την ψωλη μου μεγαλη", σου ειπε "για να δω", και εσυ του δειχνεις την ψωλη σου;

Χαχαχα! Σε περασαν ΚΤΕΟ ρε τρελε για ενα μπουτσο, τι αλλο θα ακουσουμε Χαχαχα!
review reaction 3 Milfomaniac, stadeos, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρε τύπε,είπες τίποτα για καποτα στην γιαγιά Ελένη και ξενέρωσε. Δεν παίζουν με αυτά τύπε.
review reaction 1 gnnakos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3