Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 291 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνυπηρέται του αιδοίου...
Από το πρωί είχα γυρίσει τα μισά αθηναϊκά πολυκαταστήματα αναζητώντας το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο B&Πλατύ χαμόγελο, μοντέλο BEH850KA32-QS σε προσφορά. Αλλά ως γνωστός χάστης της γύρας, απέτυχα ξανά...
Αφού οι επιδόσεις μου ως μαστόρι είναι κάτω του μετρίου, πάω να διπλώσω το κακό σε έναν τομέα που παίρνω εξίσου κάτω από την βάση: στο σεξ.
Με τηλεμεταφορά φτάνω στον παραπάνω οίκο, λίγο μετά το μεσημέρι. Μπαίνω μέσα, χαιρετώ την ωραιοτάτη και γλυκυτάτη Ελληνίς τσατσά την μελαχρινή, και μου παρουσιάζει το θηλυκό.
Το όνομά της Κάτια (Katya/Katia), λατίνα εκ Βενεζουέλας, 40+ ηλικία, βυζάρες τεράστιες, κωλομάγουλα ωραία, όχι ιδιαίτερα ψηλή, καστανό σκούρο μαλλί κοτσίδα, μακροπρόσωπη με ωραία ζουμερά χειλάκια. Είναι ένα τσικ παχιά, όσο χρειάζεται για τα γούστα μου.
Παρουσιάζεται στο χωλλ πολύ αεράτη, χαμογελαστή και ευδιάθετη, πράγμα που με ερέθισε διότι έχω βαρεθεί τις Αζτέκες ανθρωποφάγους που βγαίνουν αγέλαστες και αδιάθετες...
Μην πολυλογώ, πληρώνω την γνωστή μου ευρωφάγο γητέυτρα το ποσό των 106 λιβυικών διναρίων (τώρα που είναι και επίκαιρα), και εισβάλω να πολεμίσω την ιθαγενή αμαζόνα στην πεντακάθαρη αρένα.
Η συνεύρεσή μας υπήρξε ωραιοτάτη. Ξεκίνησε με φιλάκια στα πλαδαρά βυζάκια μου. Προχώρησε στον χοιρινό λαιμό μου, της άρπαξα και δύο τρία φιλάκια στο στοματάκι παρόλο που είχα ξεχάσει την μασέλα στο κάρο μου. Συνέχισε ένα ελεύθερο τσιμπουκλικιρίδι αρχίζοντας γλύψιμο των μπαλαίων.
Ο φίλος από κάτω, παρόλο που συχνά με περιπαίζει και δεν μου χαρίζει την στύση του, σήμερα με έβγαλε ασπροπρόσωπο: η στύση ήτο ατσαλένια και μπόρεσα να ξεπαστρέψω το μουνίδιο της Λατίνας.
Ξεκινήσαμε νορμάλ, και συνεχίσαμε σε ντόγκι όπου το απολαύσαμε και οι δύο. Οκ εγώ σίγουρα, αυτή δεν ξέρω...
Πάνω στο τελείωμα, την ρωτώ εάν στόμα, μου λέει στόμα μόνο καπότα, της λέω στις βούζες, οκ μου λέει. Όπου της άδειασα μια ποσότητα ικανή να εφοδιάσει το ferryboat Αθήνας-Αίγινα, ενώ τα κοκαλένια ποδαράκια μου τρέμανε από το φορτίο του ηδονικού οργασμού που βίωνα...
Σκουπίστηκε, μου έμαθε και 2 3 νέες λέξεις στην ισπανική που μετά από λίγα δεύτερα ξέχασα, και αποχωρήσαμε αμφότεροι ετεροχρονισμένα.
Στο κινητό είδα 17 κλήσεις από τον πελάτη που με περίμενε... τι να κάνω.

ΥΓ: η γυναίκα είναι πολύ κοντά στα γούστα μου, εξαιρετική στο σεξ, πολύ καλό βαθύ και υγρό τσιμπούκι, "βετεράνικο" στήσιμο στα 4 . Πεντακάθαρη και μύριζε ωραία. Την προτείνω για πρωινά περπατήματα, όσο μείνει στο παραπάνω μαγαζί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Patsouliño DeLa Vega
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
309
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, ThE, Gianniskavliaris40 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2024
Έχεις λογοτεχνική φλέβα
review reaction 1 Patsouliño DeLa Vega
06 Σεπτεμβρίου, 2024
Ευχαριστώ, να σαι καλά. Πού να διαβάσεις τα ποιήματα που γράφω μετά τις μπίρες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2