Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 161 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αποζητώντας ένα χορταστικό καυλομεσήμερο με κώλους και μαστάρια, μπουκάρω στο εν λόγω μαγαζί όπου σ'ένα σαλόνι με μπαρόκ καναπέδες και μπλου ελεκτρίκ φωτισμό η ευγενική Σλάβα τσατσά μου παρουσίασε την Αλίνα (50+) και την Ελένη (40+).
Η Ρωσίς Αλίνα σε απλό πρόγραμμα με μεστωμένα βυζιά και γλυκιά κωλάρα με ταν λάινς, και η Ρωσίς Ελένη, ξανθιά Bbw σε φουλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και φουλ του κώλου με +10€ κωλοπαράβολο.
Επιλέγω Ελένη άνευ κωλοπαραβόλου προς το παρόν, και αφού ετοιμάζομαι στο καθαρό και πλήρως εξοπλισμένο δωμάτιο, με τεράστιο καθρέφτη και μπλου ελεκτρίκ φωτισμό επίσης, έρχεται το χαμογελαστό θωρηκτό Ποτέμκιν....
Είναι παντού σφιχτή με αρμονικές καμπύλες, ωραίες φυσικές βυζάρες, κοιλιά μεν αλλά πέτρα και η κωλάρα της μέσα από το ημιδιαφανές μεσοφόρι της με τρελλαίνει!
Όρθιοι και αμέσως ξεκινούμε το χαμοούρεμα, με αυτήν να τρίβει ηδονικά την ψωλή μου, που γουστάρει να τη χύσει παντού, κι εμένα να μη χορταίνω την υπέροχη κωλάρα της....
Πέφτουμε στην κλίνη όπου μου ζητά να της ρουφήξω τα βυζιά...
Ενώ επιχειρώ ταυτόχρονη δακτυλοσκόπηση σε μουνί κωλοτρυπίδα, τουλάχιστον τρεις φορές τινάζεται σα να τη χτύπησε ρεύμα...
"Μήπως δε σου αρέσει κάτι καύλα μου;" τη ρωτώ...
"Όοοοχι.... μου αρέσει πολύ!!!" μου απαντά, και με ευλυγισία αρχίζει να κατεβαίνει σαν το φίδι γλείφοντας με παντού...
Τον παίρνει στο στόμα, υγρά, ζεστά και βαθιά, ενώ εγώ δε χορταίνω τη ζεστή της κωλοχαράδρα (που ήταν καλά λιπασμένη με τζελ) και τη μουνάρα της που αρχίζει να κατεβάζει και κολπικά υγρά.
Κι ενώ προσπαθώ να της τρίβω ταυτόχρονα το δίδυμο κλειτορίς - κωλοτρυπίς, ανοίγει τα παλλόμενα κωλομέρια της και με καβαλάει σε θέση 69!
Αρχίζει να τρίβει με μανία την πεντακάθαρη μουνάρα της πάνω στο στόμα μου ενώ εγώ, μεθυσμένος από την σαρκική πανδαισία προσπαθώ απεγνωσμένα να γλείψω την γλυκιά της κωλοτρυπίδα....
Αυτή μουγκρίζοντας και για να με διευκολύνει, ανοίγει κι άλλο την κωλοχαράδρα της κι εγώ γλείφω χωρίς ανάσα ότι μπορώ ενώ πλέον ο αέρας λιγοστεύει.
Αψηφώ όμως την επερχόμενη ασφυξία και με γενναιότητα σφηνώνω τη μούρη μου στα λαχραριστά κωλομέρια της....
Ο αέρας τελειώνει οι παλμοί μου είναι σχεδόν 160, αλλά εγώ δε μπορώ να εγκαταλείψω την υπέροχη κωλάρα της μέχρις ότου το ένστικτο της αυτοσυντήρησης με οδηγεί σε βίαιο απεγκλωβισμό...
Αυτή μουγκρίζοντας ξαπλώνει ανάσκελα και τον παίρνει με προσήλωση στο στόμα ενώ παίζει το μουνί της διαρκώς...
Το τέλος έρχεται με βογγητά και απ' τους δυο μας ενώ αυτή μου τραβάει τα χύσια σαν αντλία....
Πέφτω ευτυχισμένος στο κρεββάτι κι αυτή φτύνει στο νιπτήρα τη χυσαμόλη και ξεπλένει το στόμα της.
Με ευχαριστεί με ένα φιλί κι εξαφανίζεται γυμνή....
Αφού συνέρχομαι, πλένομαι και αποχωρώ ανάλαφρος σαν πουλί.
Ούτε κούραση, ούτε πόδια τρεμάμενα, παρά μόνον ένα αίσθημα ευφορίας και ενέργειας με έχει κατακλύσει....
Τα κορίτσια και οι δυο τσατσάδες στην αλλαγή βάρδιας, με χαιρετούν πρόσχαρα....
Σύνοψις:
Ηλικία 40-50, νομίζω όχι πάνω από 1.70 ύψος, πολύ καθαρή και πρόσχαρη, ίσως να είναι και πάνω από 100 κιλά, αλλά είναι σφιχτά και ζουμερά κιλά,με πολύ ωραία κατανομή, και δεν έχει κρεμάσει το σώμα της σε σχέση με την ηλικία της και τα κιλά της.
Καλή αύρα, πρόθυμη και καλοδιάθετη αγαπά το αυθόρμητο γέλιο και παιχνίδι...
Μια χαρούμενη πουτάνα!
Θα την επισκεφτώ σύντομα για να χώσω την ψωλή μου στη φιλόξενη κωλάρα της...

Υ.Γ. Με άφησε πριν τη χύσω στο στόμα,να τον τρίψω γυμνό στην κωλοχαράδρα της και στο μουνί της ,αλλά πρόσεχε, όπως κι εγώ.
Για σαρκικές ακολασίες προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Αγαπητά και ψωλοβρόντικα αδέρφια, να προσέχετε τον εαυτό σας και τα κορίτσια και να γαμάτε κάργα!
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και σας χαιρετώ με σεβασμό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostakis27, Milfomaniac, ThE και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2024
Ελπίζω μην κολλήσεις τίποτα
06 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρε φίλε είσαι πολύ περιγραφικός, σαν να διαβάζω αρλεκίν.
10 Σεπτεμβρίου, 2024
Τα γράφω όπως τα ζω και θέλω να μεταφέρω το κλίμα της συνεδρίας, διακωμωδώντας και λίγο τον εαυτό μου και την όλη φάση.
review reaction 1 TRR
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3