Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 93 10
Μπουρδέλα
110341
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
τελικα δεν μπορεσα να αντισταθω και επειδη μου αφησε κενα απο χτες ξαναπηγα σημερα σε χαλαρη ωρα ....τελικα οταν δεν υπαρχει πιεση κοσμου περνας πιο καλα.και η κοπελα(sandra) η ιδια μου ειπε μην βιαζεσαι αφου δεν εχω κανεναν να περιμενει..βασικα πηγα να τσεκαρω μπας και εχουν αλλη στην πρωινη βαρδια αλλα πετυχα την ιδια....οκ λεω ας δω τι θα παιχτει....πιο ορεξατη σημερα,ηθελε παιχνιδια μετα το τσιμπουκι,ανεβηκε και απο πανω με την πλατη προς τα μενα και γενικα αλλαξαμε 3 στασεις φουλ...καλυτερα απο χτες τα πραγματα λοιπον και γιαυτο ξαναγραφω για να μη προιδεασω 100% αρνητικα τους συναγωνιστες
στα σημερινα συν η πιπα με πολυ βαθος,τα γλειψιματα/τσιμπηματα στις ρωγες και τα περισσοτερα χαδακια,η ανεση χρονου και η εναλλαγη στασεων με δικη της πρωτοβουλια,καθως και η μη χρηση της απαισιας γλιστερης κρεμας....στα πλην τα δικα της κουνηματα στο πισοκολλητο που ειναι εντελως ασχετα χρονικα και σε αποσυντονιζουν εντελως....χρειαστηκε να την σταθεροποιησω για να την βαρεσω στον δικο μου ρυθμο και να χυσω οπως ηθελα.....
στα σημερινα συν η πιπα με πολυ βαθος,τα γλειψιματα/τσιμπηματα στις ρωγες και τα περισσοτερα χαδακια,η ανεση χρονου και η εναλλαγη στασεων με δικη της πρωτοβουλια,καθως και η μη χρηση της απαισιας γλιστερης κρεμας....στα πλην τα δικα της κουνηματα στο πισοκολλητο που ειναι εντελως ασχετα χρονικα και σε αποσυντονιζουν εντελως....χρειαστηκε να την σταθεροποιησω για να την βαρεσω στον δικο μου ρυθμο και να χυσω οπως ηθελα.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού