Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 93 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επισκεψη νυχτερινη στο σπιτακι της οδου καρδιτσης που ανοιξε επιτελους μετα απο δυο και βαλε μηνες...
μεσα μια κοπελα πολυ ψηλη,μαυρο μακρυ μαλλι,σαντρα στο ονομα σπανιολα και καλα την παρουσιαζε η(καινουρια) τσατσα....νταρντανα με πολυ πληθωρικο φυσικο στηθος και καποια περιττα κιλακια αλλα γενικα καλουτσικο σωματακι,κωλο οχι ιδιαιτερα στρογγυλο δυστυχως και
μια γενικα πολυ θετικη εμφανιση...ισως οτι καλυτερο εχει περασει απο τα τρικαλα σε μπουρδελο τον τελευταιο χρονο....
κατα τα αλλα επι της ουσιας προκαταρκτικα εκανε με φιλακια στο στηθος,με αφησε να γλειψω λιγακι και εγω τα βυζια της .περασμα της καποτας με ωραιο τροπο αφου προηγηθηκε ανεβασμα του ηθικου και πιπα πολυ καλη με προσπαθειες να παει βαθια και με χτυπηματακια μετα στην γλωσσα της ...
γαμησι στα τεσσερα με ενα κιλο κρεμα στο μουνι της και καποια καυλωτικα αχ και βαχ που τα κανει καλα....αλλα λιγο κομοδινε....τεσπα δεν συγκλονιστηκα...περα απο εμφανιση που ειναι καλη απο αποδοση δεν λεει....με το ζορι καταφερα να χυσω με τοσο χαλαρο μουνι και τον πουτσο να γλιστρα απο την κωλοκρεμα....
ειχε και πολυ λαο στο σαλονι και γενικα υπηρχε μια αδιορατη πιεση χρονικη που σε παρεσυρε σε αρνητικη ψυχολογια αν και η κοπελα δεν ειπε κατι επι του θεματος χρονου .....
35 ευρω ειναι η τιμη του απλου και πρωκτικο δεν κανει....απο χρονο ειναι οπως ειπα γενικα ανετη....και απο διαθεση γενικα προσχαρη και ευχαριστη....οταν την ρωτησα μεσα απο που ειναι μου ειπε με αφελεια ειλικρινη απο ρουμανια αλλα τελικα το γυρισε και μου πεταει ενα ισπανια οπως προφανως την εχουν δασκαλεψει να λεει...τεσπα ασχετο αλλα ειπα να το πω και αυτο....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2022
Καλησπερα αγαπητε φιλε gl, η καυλιαρα ζει;, λεω να περασω απο κει με χρησταρα και ελεγα να ρωτησω, μιας και καταγομαι απο μαυροματι μουζακιου και θα περνουσα απο εκει για 2 μερουλες, καλη συνεχια μαγκα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1