Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 290 10
Μπουρδέλα
248960
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
επιστροφή στην Αθήνα μετά από δύο βδομάδες διακοπών και αφού ήπιαμε καφεδάκι με φίλους μαζί με τον έναν από αυτούς βολτάραμε , ανεβήκαμε στις σκάλες και οι υπηρεσία είπε ότι έχει δύο καινούργιες λατίνες , πρώτη σαλονάρισε η Λάουρα , μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί , κανονικό ωραίο κορμί , 1,5 σύν βυζί και τατουάζ στα χέρια , έπειτα σαλονάρισε η Λουΐζα , επίσης μελαχρινή λίγο πιο κοντή από τη Λάουρα κανονικό σώμα αλλά όχι ωραίο σαν της Λάουρας ,1.5άρι βυζί , για αμφότερες ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα , αποφάσισα να δοκιμάσω τη Λάουρα ενώ ο φίλος μου είχε κλειδώσει για ακόμη μια φορά για Τζέσικα από 86β , που από τότε που του τη σύστησα δεν περνάει με άλλη . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα , συνεννόηση με μεταφραστή κάτι που εφαρμόζω εδώ και πολλούς μήνες με τις λατίνες και νοιώθουν πιο οικεία . Από προκαταρκτικά κάποια πεταχτά φιλιά στα όρθια και χαϊδέματα , άφησε να τρίψω το μουνάκι της αλλά όχι να βάλω δάχτυλο μέσα βαθιά ενώ για 69 είπε ότι δε κάνει .ξάπλωσα άρχισε να παίζει τον πούτσο μου , μου έδειξε το προφυλακτικό (άλλη μια περίπτωση που έξω ανακοινώθηκε απλό) και της έγνεψα όχι , ξεκίνησε πίπα αλλά δυστυχώς δεν το είχε… Πέρασμα προφυλακτικού , 1η στάση την ανέβασα από πάνω , οκ δεν είχε καποια ιδιαίτερη συμμετοχή οπότε έκανα παιχνίδι εγώ , 2η στάση στα τέσσερα , η άτιμη στήθηκε πολύ ωραία και τον πήρε καλά , άντεχα οπότε αλλάξαμε και 3η στάση , αυτή ανάσκελα ξεκινήσαμε καλά και στη συνέχεια με πρωτοβουλία δικία της ανέβασε το ένα πόδι της στον δεξί μου ώμο , την έπιασα από τα κωλομέρια της και τη γαμούσα πιο βαθιά , μετά από λίγο τελείωσα . Στο δωμάτιο έκατσα 13-14 λεπτά , πολύ καλό κορμί , αν φτιάξει τη πίπα της θα είναι καλή , τίμια κατάθεση γενικά .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;