Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 235 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια , η συμπαθητική μελαχρινή υπηρεσία μου είπε ότι έχει καινούργια κοπέλα τη Μπιάνκα , ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα , 2άρι σύν βυζί και πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , ήμουν να περάσω μεταξύ των Αλίσια/Αλεξία στο Φωκαιας 25α και της Μπίανκας , τελικά η ζυγαριά έγειρε προς Μπιάνκα , επέστρεψα πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα , η κοπέλα μιλάει ελληνικά και κάπου την έχω πετύχει αλλού πιο παλιά με άλλο όνομα αλλά ακόμη δεν την έχω θυμηθεί , πάντως δεν είναι η Μπιάνκα η Ρουμάνα που με ρώτησαν μερικοί σε πμ και είχε δουλέψει πιο παλιά και ήταν φίλη της άλλης καύλας της Ιονέλας . Η κοπέλα δεν είχε καθόλου όρεξη , προκαταρκτικά μηδενικά , αδιάφορη ερώτηση για χρήση καπότας στη πίπα , πίπα μέτρια ρηχή , περισσότερο μου τον έπαιζε με το χέρι της . Πέρασμα προφυλακτικού , της είπα να ανέβει από πάνω αλλά είπε ότι προτιμάει στα τέσσερα…οκ στήθηκε αλλά όχι καλά μετά από λίγο τη γύρισα για πλαγιαστό , συνέχισα έτσι μέχρι που αφαίρεσα το προφυλακτικό και έχυσα στα καπούλια της . Στο δωμάτιο έκατσα ούτε δεκάλεπτο μίας και ήθελα να χύσω να φύγω . Δεν θα τη πρότεινα , βγαίνοντας από το δωμάτιο με πλησίασε η υπηρεσία που τη ξέρω χρόνια , μου είπε συγνώμη χωρίς να της πώ τίποτα και έκανε να μου δώσει ένα δεκαευρω …της είπα να τα κρατήσει δε χρειάζεται , μού απάντησε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα(η Μπιάνκα) και δεν ήταν καλά , το 10 στην υπηρεσία για την εν συναίσθηση .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!