Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 76 10
Μπουρδέλα
151787
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια δούλευε η πιτσιρίκα Εμμι , καστανή πιτσιρίκα γύρω στα 20 , με ψιλοκανονικό σώμα 2αράκι βυζί και πολλά τατουάζ ,στο σαλόνι δείχνει πολύ χαμηλών τόνων …και το πρόγραμμα που ανακοινώνεται είναι απλό . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι θα αργήσει λίγο να έρθει γιατί ήταν σε δωμάτιο και ο τύπος ξαναπλήρωσε για ακόμη μια φορά , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα . Μετά από κάνα 20λέπτο ήρθε η Εμμι στο δωμάτιο ,με χαιρέτησε αδιάφορα και απαθέστατα και τίποτα δε προμήνυε το τι θα ακολουθούσε…Αφού έβγαλε τα εσώρουχα της ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να παίζει τον πούτσο μου , άρχισε να με ρωτάει αν μου αρέσει και αν καυλώνω , της απάντησα ότι είναι φυσιολογικό να καυλώσω αλλά καλύτερα να σε γλύψω για να φτιαχτώ καλύτερα . Αμέσως σταμάτησε να παίζει τον πούτσο μου και ξάπλωσε ανάσκελα ανοίγοντας τα πόδια της , έσκυψα ανάμεσα σε αυτά και πήγα να την γλύψω , έβαλε το χέρι της στο μέτωπο μου και με σταμάτησε , δε σου είπα να ξεκινήσεις μου είπε …ξεκίνησε να παίζει το μουνάκι της και να με ρωτάει αν καυλώνω πάλι και μετά από λίγο μου είπε τώρα είναι δικό σου …ξεκίνησα να γλύφω το υπέροχο μουνάκι της και αυτή μετά από κάποια στιγμή άρχισε να βογκάει … την γύρισα μπρούμητα , άνοιξα τα κωλομέρια της έφτυσα την κωλοτρυπίδα της και άρχισα εναλλάξ να γλύφω μία το μουνί της μια την κωλοτρυπίδα της , όταν έγλυφα την κωλοτρυπίδα της έπαιζε το μουνάκι της , είχα καυλώσει πάρα πολύ , της είπα να μου βάλει το προφυλακτικό , με ρώτησε για πίπα και της απάντησα δε θέλω , κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και την έφερα πάνω μου ώστε να είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο , αφού αρχικά την ανεβοκατέβαζα σιγά σιγά στο πούτσο μου στη συνέχεια ξεκίνησα να ανεβοκατεβάζω δυνατά στον πούτσο μου , άρχισε να μου λέει έτσι σκίσε με ενώ μου έριξε 2-3 χαστουκάκια , αιφνιδιάστηκα στη συνέχεια έκλεισε τα μάτια της και φώναζε … αλλαγή στάσης την έστησα στα τέσσερα , μέχρι να βρούμε στάση που να μας βολεύει μίας και υπάρχει διαφορά ύψους πηγαίναμε χαλαρά , μόλις συγχρονιστήκαμε το πουτανάκι άρχισε να ζητάει να τη γαμήσω πιο δυνατά και να την βαράω στα κωλομέρια , τα οποία μετά από λίγο έγιναν κατακόκκινα αλλά αυτή το χαβά της , δεν μασούσε καθόλου αλλά και εγώ δεν άντεξα άλλο και την έχυσα , μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και μου είπε ευχαριστώ . Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15-16 λεπτά και ήταν μία πολύ καλή συνεδρία με το καυλάκι, που δεν είναι για gfe καταστάσεις αλλά γουστάρει πιο δυναμικό γαμήσι , αυτή ήταν μία από τις τέσσερις φορές που την πήρα τόσο εδώ όσο και στο Φυλής 69β που δουλεύει κυρίως και όλες τις φορές ήταν σούπερ . Να πώ εδώ ότι τέλος Ιουλίου που τη πέτυχα στο Φυλής 69β βγήκε σαλονάρισε και όταν έκανα κίνηση να βγάλω να λέφτα για να περάσω μου έριξε άκυρο και ας είχαμε περάσει σούπερ 4 φορές , επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο κάνα δεκαήμερο μετά που τη πέτυχα πάλι εδώ άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο και να με καυλαντίζει και με πολύ νάζι με ρώτησε αν θα περάσω , της απάντησα ότι πάω με γυναίκες πάνω από 35 χρονών και όχι με κοριτσάκια , στράβωσε και έτσι το κεφάλαιο Εμμι τελείωσε για μένα , ευτυχώς υπάρχει πληθώρα επιλογών .
(αναφέρομαι στον οίκο του ισογείου)
(αναφέρομαι στον οίκο του ισογείου)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος