Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 274 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια , δούλευαν 2 κοπέλες , το γνωστό κοντοπούτανο η Εμμι και η Βαλεντίνα που η υπηρεσία την παρουσίασε ως Ισπανίδα( οπότε λογικά λατίνα) ,μελαχρινή κοπέλα με ωραίο προσωπάκι ,κοντούλα , σώμα με πιασίματα και 2άρι βυζί , το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε γι αυτήν ήταν απλό . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα , καθώς τη περίμενα χτύπησε η πόρτα , ήταν η τσατσα και με ρώτησε αν θέλω να πάρω παρτούζα και την Εμμι με συν δέκα ευρώ αλλά της απάντησα όχι . Ήρθε στο δωμάτιο η Βαλεντίνα , μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της μίας και μιλάει κάποια αγγλικά εκτός από Ισπανικά . Συνοπτικά , από προκαταρκτικά χαϊδέματα και πεταχτά φιλιά , αφού ξαπλώσαμε άρχισε να παίζει την πούτσο μου και με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό για τη πίπα (στο σαλόνι είχε ανακοινωθεί απλό πρόγραμμα) , πήρε μωρομαντιλο με καθάρισε και τον πήρε στο στόμα της , πίπα καλή , χρήση χεριού όσο χρειάζεται το μόνο κακό ότι ήταν μικρής διάρκειας . Πέρασμα προφυλακτικού , της έδειξα να στηθεί στα τέσσερα , στήθηκε καλά , ήταν η μοναδική στάση που κάναμε μίας και βολεύτηκα , αντέχει και πιο δυνατά ενώ της έριξα και 3-4 κωλοσκάπμπιλα χωρίς να διαμαρτυρηθεί ,το τέλος ήρθε μετά από λίγο αφού αφαίρεσα το προφυλακτικό στα κωλομέρια της (στράβωσε λίγο ). Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκάλεπτο , όχι τίποτα το ιδιαίτερο απλά για ένα χύσιμο .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ