Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 124 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Περνάω συχνά από τον οίκο γιατί σπάνια τρώω φόλα εκεί, ακόμα και η Λατίνα η "Λάρα" που έχει κάνα μήνα τώρα δεν κοιροιδεύει και κάνει την δουλειά της καλά.
Εκείνο το απόγευμα ο ευγενικός τσάτσος μου είπε πως μόλις είχε έρθει νέα κοπέλα η "Νικόλ από Μολδαβία πολύ καλή".
Μελαχρινή Milf (40+?) νταρντάνα ~1.70 με πλαστικούς βύζους (λίγο πεσμένους) και κάμποσα παραπάνω κιλά, κλασικό σωματότυπο πρώην αν.μπλόκ, πέρασα γιατί ένιωσα σίγουρος πώς θα τελειώσω με άνεση.
Το μαγαζί έχει ντούς ζεστό νερό και είναι σχετικά καθαρό στην αρχή της βάρδιας, ποιο αργά δεν καθαρίζουν και πολύ, παίρνεις και πετσέτα αν θες (δεν εμπιστεύομαι την ντουζιέρα βέβαια).
Δεν περίμενα πάνω από 7-8 λεπτά, μπαίνει η κυρία και πιάνει κουβέντα σε καλά αγγλικά, χαλαρά, άφησε χουφτώματα παντού, όχι δάχτυλα, έδωσε φιλάκια και χάδια, έκανε ισπανικό μόνη της από πάνω μου ενώ ταυτόχρονα έκανε μία μέτρια προς καλή άκα πίπα, χωρίς deep και πέρασμα από μπάλες.
Στο sex, καβάλησε 2 λεπτά καλά αλλά κουράστηκε, σε νορμάλ με άφησε να κάνω παιχνίδι και ακολουθούσε, γκρίνιαξε μόνο σε άγαρμπο κάρφωμα που την πόνεσε, έκατσε καλά και στα 4 χωρίς γκρίνια και με κοίταγε από τον καθρέφτη καυλιάρικα, είμασταν ήδη στα 12-13 λεπτά και αφού δεν είπε κάτι ούτε ενόχλησε ο τσάτσος την ρωτάω αν θέλει να με τελειώσει με ισπανικό στις βυζάρες και απαντάει offcourse! , εγώ όρθιος αυτή στα γόνατα τον έτριβε 2-3 λεπτά και με την βοήθεια και χεριού τα δέχτηκε όλα, "omg too much" είπε και έτρεξε στην ντουζιέρα, πλύθηκε, μου έδωσε φιλάκι "plese come again" και έφυγε, την ώρα που πήγαινε στο ντούς χτύπησε ο τσάτσος σίγουρα στα 15-16 λεπτά.
Δεν μπορώ να πώ πως ήταν κάτι τρομερό, αλλά αν μείνει εκεί θα την κάνω στανταράκι, ήταν ευχάριστη, άνετη και χαλαρή, προφανώς χρόνια στην δουλειά, όπως πρέπει όταν δεν έχεις όρεξη για πειράματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Mpooumpoukos
Σεβαστός
19
Πόντοι:
2.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, FAT BASTARD, black crow και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2024
H ανωτερότητα της εμπειρίας...τόσο απλά!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1