Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 155 10
Μπουρδέλα
188592
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αυθημερόν αφιχθείς αεροπορικώς ,και αφού φρόντισα τα άμεσα ζητήματα στην Ελλάδα, κουρασμένος από την πτήση κατέφυγα στην Πορνολιοσίων και μη βρίσκοντας τα Βέργας 2 και 6 ανοιχτά κατέληξα στο συγκεκριμένο μπουρδέλο όπου με υποδέχτηκε η γνωστή, άνω των 60 ετών Ελένη.
Της είπα ότι είμαι κουρασμένος αλλά έχω ανάγκη να χύσω και μου είπε ότι θα το φροντίσει, την έχω πάρει εξ' άλλου αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια.
Αφού ετοιμάστηκα ήρθε, κορμάρα για την ηλικία της, καθαρή αλλά και ψιλοφτιαγμένη από βότκα μάλλον.
"Μουράκι μου έλα να σε φτιάχνω να ξεχνάς τα όλα" μου είπε και ξεχύθηκε αμέσως στον πούτσο μου, γλείφοντας τον ακά ενώ στην πορεία με καβάλησε και έτριβε τη μουνάρα της στην ψωλή μου μουγκρίζοντας...
Θέλω να βλέπω την κωλάρα σου της είπα και στήθηκε έτοιμη να τον αρπάξει ακάποτα.
Εγώ τον έτριβα στην κωλοχαράδρα της και στη μουνάρα της και ένιωθα να λιγώνω από την καύλα.
Πριν τον χώσω, της ζήτησα καπότα και αυτή πρόθυμα μου τη φόρεσε με το στόμα.
Με εβδομηντάρα στύση τη γάμησα πισωκολλητό ενώ οι γραμμές από το μαγιό πάνω στα ηλιοκαμμένα κωλομέρια της με έφτιαχναν.
Το μουνί της πρόθυμο μεν ξερό δε άνοιγε σιγά σιγά ενώ αυτή άνοιγε φιλότιμα και τα κωλοβάρδουλα της , για να διευκολύνει την διείσδυση και τον έτρωγε όλον με υπομονή...
Ανέβασα στροφές και μετά από 30-40 ψωλιές έβγαλα την καπότα κι έχυσα μέσα στην κωλοχαράδρα της τρίβοντας το Μασούρα μου στην κωλοτρυπίδα της..
Αυτή χάιδευε τα αρχήδια μου ταυτόχρονα πράγμα που αναζωογόνησε τον προστάτη μου με αποτέλεσμα να τη γεμίσω φλόκια ξερά και μεγάλα σα φακή!
Με σκούπισε, σκουπίστηκε και πήγε να πλυθεί.
Στην έξοδο με αποχαιρέτησε με φιλάκι στο μάγουλο.
Φιλότιμη, κρατιέται καλά, όμως το πρόσωπο της έχει σπάσει πλέον πολύ.
Πιο διεκπεραιωτική από τα προηγούμενα χρόνια, προϊόν μάλλον της δικαιολογημένης κούρασης, χωρίς τον ενθουσιασμό της παλαιότερης εποχής, πλην όμως τιμία και εργατική.
Έντονες ρομαντικές τάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ρομαντικά γαμήσια μια που μου δίνει την εντύπωση ότι τα χύσια τα έχει τεράστια ανάγκη η μουνάρα της.
Ίσως έτσι να νιώθει ότι ανθίσταται σθεναρώς στον πανδαμάτορα χρόνο, με τα χύσια στη μουνάρα της να αποτελούν απόδειξη της αειθαλούς θελκτικότητας της στους άντρες.
Τουτέστιν αδέρφια προσοχή!
Είναι η δεύτερη επίσημη κριτική μου, αναδρομική ως προς την ημερομηνία της επίσκεψης μου.
Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.
Καλά γαμήσια σε όλους!
Της είπα ότι είμαι κουρασμένος αλλά έχω ανάγκη να χύσω και μου είπε ότι θα το φροντίσει, την έχω πάρει εξ' άλλου αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια.
Αφού ετοιμάστηκα ήρθε, κορμάρα για την ηλικία της, καθαρή αλλά και ψιλοφτιαγμένη από βότκα μάλλον.
"Μουράκι μου έλα να σε φτιάχνω να ξεχνάς τα όλα" μου είπε και ξεχύθηκε αμέσως στον πούτσο μου, γλείφοντας τον ακά ενώ στην πορεία με καβάλησε και έτριβε τη μουνάρα της στην ψωλή μου μουγκρίζοντας...
Θέλω να βλέπω την κωλάρα σου της είπα και στήθηκε έτοιμη να τον αρπάξει ακάποτα.
Εγώ τον έτριβα στην κωλοχαράδρα της και στη μουνάρα της και ένιωθα να λιγώνω από την καύλα.
Πριν τον χώσω, της ζήτησα καπότα και αυτή πρόθυμα μου τη φόρεσε με το στόμα.
Με εβδομηντάρα στύση τη γάμησα πισωκολλητό ενώ οι γραμμές από το μαγιό πάνω στα ηλιοκαμμένα κωλομέρια της με έφτιαχναν.
Το μουνί της πρόθυμο μεν ξερό δε άνοιγε σιγά σιγά ενώ αυτή άνοιγε φιλότιμα και τα κωλοβάρδουλα της , για να διευκολύνει την διείσδυση και τον έτρωγε όλον με υπομονή...
Ανέβασα στροφές και μετά από 30-40 ψωλιές έβγαλα την καπότα κι έχυσα μέσα στην κωλοχαράδρα της τρίβοντας το Μασούρα μου στην κωλοτρυπίδα της..
Αυτή χάιδευε τα αρχήδια μου ταυτόχρονα πράγμα που αναζωογόνησε τον προστάτη μου με αποτέλεσμα να τη γεμίσω φλόκια ξερά και μεγάλα σα φακή!
Με σκούπισε, σκουπίστηκε και πήγε να πλυθεί.
Στην έξοδο με αποχαιρέτησε με φιλάκι στο μάγουλο.
Φιλότιμη, κρατιέται καλά, όμως το πρόσωπο της έχει σπάσει πλέον πολύ.
Πιο διεκπεραιωτική από τα προηγούμενα χρόνια, προϊόν μάλλον της δικαιολογημένης κούρασης, χωρίς τον ενθουσιασμό της παλαιότερης εποχής, πλην όμως τιμία και εργατική.
Έντονες ρομαντικές τάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ρομαντικά γαμήσια μια που μου δίνει την εντύπωση ότι τα χύσια τα έχει τεράστια ανάγκη η μουνάρα της.
Ίσως έτσι να νιώθει ότι ανθίσταται σθεναρώς στον πανδαμάτορα χρόνο, με τα χύσια στη μουνάρα της να αποτελούν απόδειξη της αειθαλούς θελκτικότητας της στους άντρες.
Τουτέστιν αδέρφια προσοχή!
Είναι η δεύτερη επίσημη κριτική μου, αναδρομική ως προς την ημερομηνία της επίσκεψης μου.
Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.
Καλά γαμήσια σε όλους!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2024
Μου αρέσει όμορφη είναι για την ηλικία της αλλά οσες φορές έχω πάει έχει ανακεινωσει απλό αποστειρωμενο sex όλα με καποτα, τις λέω κάτι περισσότερο δεν γίνεται κ λέει όχι.
Ημεδαπος
29 Αυγούστου, 2024
Τη θυμάμαι πριν από 20 χρόνια αγαπητέ μου συναγωνιστή στον ίδιο οίκο όπως και στο Περγάμου 27, ήταν ίσως η μόνη που είχε αποστειρωμενο πρόγραμμα, μια φορά είχα περάσει και δεν πήγε καλά, δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη, πάντως είναι πολύ καθαρή, γυαλί λέμε και δοτική εάν εισπράξει σεβασμό των ορίων της, επιθυμία και ασφάλεια... Εγώ δεν περίμενα ότι θα μου σηκωνόταν καν, και όμως έγινα φουρνελο!
M
Masouras
29 Αυγούστου, 2024
Ωχ λάθος....αναφερόμουν στην άλλη κριτική μου για την Αλίκη από Διδύμου 16β, η Ελένη, 12 χρόνια τώρα κάνει γυμνό τσιμπούκι και μουνοτρίψιμο σε μένα τουλάχιστον, το ελεύθερο στοματικό ανακοινώνεται πάντα.
M
Masouras
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3