Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 165 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα στην απέραντη λαοθάλασσα της μαχόμενης καύλας, της νομιμοποίησης των ανθρώπινων πόθων κι απόκρυφων επιθυμιών, της συναδελφικής αλληλεγγύης των απανταχού καυλιάρηδων αλλά και του σεβασμού και της αναγνώρισης της προσφοράς των κοριτσιών, στο αέναο κυνήγι της ανθρώπινης ικανοποίησης.
Και ίσως, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη προσφορά τους αφορά στη συνοχή του κοινωνικού ιστού, διότι με 10-20 € όλοι έχουν μια θέση κάτω από τον ήλιο της καύλας και της ηδονής και η κοινωνία διατηρεί τις ισορροπίες της.
Καταθέτω τις ευχαριστίες μου και τον σεβασμό μου σε όλους τους συναδέλφους, υψηλόβαθμους ή χαμηλόβαθμους, πρωτίστως δε στους διαχειριστές και τα παλαιότερα στελέχη της κοινότητας, για την άοκνη και γεμάτη υπευθυνότητα προσπάθεια τους για την παροχή αξιόπιστης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης, με σκοπό όχι μόνο την προαγωγή των σκοπών της κοινότητας, αλλά και την προστασία της κοινότητας και κάθε μέλους ξεχωριστά από τις κακοτοπιές που κρύβονται μέσα στο ατέλειωτο ταξίδι μας.
Πλέον εδώ και 15 χρόνια, εκ των οποίων τα 12 μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, με πολύτιμη Βίβλο τις κριτικές και ανταποκρίσεις όλων σας, απέφυγα κι εγώ επίσης τις κακοτοπιές στην αναζήτηση ζεστών και φιλόξενων μουνιών για το γέρικο καυλί μου.
Εχθές το απόγευμα λοιπόν, περί τις 7 το απόγευμα, βρίσκοντας κλειστά τα Έλλης 3 και Διδύμου 27, κι αποφεύγοντας τα Διδύμου 16β, 18 και 22, είδα το φως του 16α αναμμένο κι έχοντας ως οδηγό την καλή γνώμη των συναγωνιστών μπήκα.
Βγήκε μια όμορφη, με σπασμένο σχετικά πρόσωπο, ψηλή και λεπτή προς νταρντάνα κυρία 60+-3 και μου είπε ευγενικά:
"Είμαι η Αλίκη, ελάτε να σας περιποιηθώ ήσυχα και καθαρά, τα κάνω όλα εκτός από κωλαράκι".
Στην ερώτηση μου περί γυμνού τσιμπουκιού απάντησε αρνητικά, και αφού την ευχαρίστησα ετοιμάστηκα να αποχωρήσω.
Όμως παρ' όλο που είχε μικρό βυζάκι, τα υπέροχα μπούτια της που στολίζονταν από δικτυωτές κάλτσες, η αφράτη κωλάρα της, η θηλυκή της κοιλιά μέσα από ένα αραχνοΰφαντο μαύρο σιθρού μπλουζάκι, σε συνδυασμό με το καυλέ κόκκινο καρέ μαλλί και το κραγιόν σάπιο μήλο που φορούσε και τον ήπιο, απλό, ευγενή και πολιτισμένο τρόπο της, που παρέπεμπε στη μορφωμένη γειτόνισσα που όλοι κάποτε θέλαμε να γαμήσουμε, με έκαναν να αλλάξω γνώμη.
"Εντάξει, θα περάσω, μου αρέσετε και σας βρίσκω επίσης πολύ συμπαθή κι ευγενή...
Κάνω όμως σπάνια σεξ, έχω μεγαλώσει κιόλας και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω ήδη άγχος! " της είπα...
"Μην ανησυχείτε, δεν θα μας ενοχλήσει κανείς, δουλεύω μόνη μου, θα κλειδώσω την πόρτα, έχουμε χρόνο, θα σας χαλαρώσω εγώ ", μου αποκρίθηκε πολύ φιλικά.
Με οδήγησε στο βάθος όπου βρισκόταν ένα πεντακάθαρο δωμάτιο με νιπτήρα, κρεμάστρα και καθρέφτη παράλληλα με το μεγάλο κρεββάτι που ήταν έτοιμο φρεσκοστρωμένα σεντόνια.
Αφού φρεσκαρίστηκα και ήρθε, έβγαλε το σιθρού και την κιλότα της αποκαλύφθηκε η υπέροχη κωλοχαράδρα της, και ένα φρέσκο, ξυρισμένο γλυκό μουνί με χορταστικά μουνόχειλα.
Με οικειότητα γνωριμίας χρόνων άρχισε να με φιλάει σε όλο το σώμα, να με χαϊδεύει με όλο της το κορμί και να χαϊδεύει τις γάμπες μου με το ζεστό της μουνί, που ένιωσα ότι ήταν ήδη υγρό.
Άρχισε να κάνει γλειψίματα, φιλιά και παιχνίδια, με τον πούτσο και τα αρχήδια με τρόπο πολύ δοτικό, σαν σύζυγος που ζητάει από τον σύζυγο να τη γαμήσει!
Έβαλα το χέρι μου στο μουνί της και ήταν μούσκεμα.
"Είσαι πολύ όμορφη Αλίκη,θέλω να σου γλείψω το μουνί καύλα μου " της ψιθύρισα.
"Κι εγώ θέλω αγόρι μου " μου απάντησε καυλωτικά...
Όταν ήρθε επάνω μου και άνοιξε η κωλοχαράδρα της, το παπάρι μου έγινε κάγκελο!
Της έγλειφα με λατρεία και αφοσίωση την πεντακάθαρη γλυκιά της μουνάρα, κάνοντας βεντούζα σε μουνόχειλα και κλειτορίδα ενώ αυτή άρχισε να τρίβεται κόντρα στο στόμα μου και να μουγκρίζει σα γελάδα από την καύλα.
Εν τω μεταξύ, αποσυντονισμένη και μούσκεμα από την καύλα προσπαθούσε να με ευχαριστήσει με καλαμπαλίκινγκ και γλειψίματα κορμού της πούτσας, δυστυχώς όμως δεν τον έβαζε στο στόμα...
Αφού είμασταν ήδη δεκαπέντε λεπτά μέσα και είχαμε ξελιγωθεί από την καύλα μου λέει "γάμησε με αγόρι μου να χύσουμε"...
Στήνει την κωλάρα της στα τέσσερα, αφού πρώτα μου είχε βάλει ελαστικό και με τσιμπούκωσε ένα λεπτό, και μου λέει "κάνε με ότι θέλεις, θέλω να χύσεις μέσα στη μουνάρα μου.
Με στύση κατοστάρα, που δεν το περίμενα εννοείται, γραπώνω τα υπέροχα κωλομέρια της και με βαθιές, ρυθμικές,δυνατές πουτσιές αρχίζω να τη γαμάω.
Το μουνί της, σε σχέση με την 60+-3 ηλικία της και τα άφθονα υγρά που κατέβαζε είχε μια ωραία βεντουζωτή αίσθηση σφιχτής θαλπωρής.
Εγώ με τον αντίχειρα της χάιδευα τρυφερά την κωλοτρυπίδα, την οποία δεν μπορούσα καλά να διακρίνω στο πορνοημίφως, σκεπτόμενος πως με τον καιρό, με τη γνωριμία και την εμπιστοσύνη ίσως καταφέρω να τη διαβώ, οδηγώντας το γέρικο πούτσο μου σε πρωτόγνωρες συγκινήσεις.
Αποφάσισα να επιταχύνω διότι το κρεββάτι ήταν πολύ μαλακό και θα άρχιζα να κουράζομαι και μετά από καμμιά 50αριά δυνατές ψωλιές, ουρλιάζοντας σαν κάτι παλιόσκυλα άρχισα να χύνω μέσα στη μουνάρα της ενώ αυτή βόγγαγε σα γελάδα και τα αρχήδια μου είχαν γίνει μούσκεμα από τα ζουμιά της!
Για το αν έχυσε και αυτή δεν ξέρω, δεν τη ρώτησα κιόλας αλλά ότι καύλωσε μπορώ να το πω με σιγουριά, το μουνί της έβγαζε ζεστά υγρά και οι ρωγίτσες της ήταν σηκωμένες.
Με άφησε στοργικά να στραγγίξω χαϊδεύοντας μου αποσυντονισμένη τα αρχήδια, μου έβγαλε την καπότα , με σκούπισε, σκουπίστηκε και αυτή και ξάπλωσε δίπλα μου.
Μείναμε άλλα δέκα λεπτά στο κρεββάτι συζητώντας σαν αντρόγυνο για διάφορα θέματα και με δική μου πρωτοβουλία σηκώθηκαμε τελικά.
Πέρασα πολύ ωραία, υπήρξε ωραία χημεία που νομίζω ότι οφείλεται στην αμοιβαία ευγένεια και αμεσότητα, στην εγγύτητα της ηλικίας και μια αμοιβαία εξ αρχής συμπάθεια.
Είναι μια ευγενής φιλότιμη και καθ' όλα νόμιμη πόρνη, που ασκεί το επάγγελμα της ως χαρακτηρισμένη ιερόδουλος αλλά συνάμα, ως συμπεριφορά είναι η πολιτισμένη κυρία που όλοι και όλες θα την εκτιμούσαν ως γειτόνισσα.
Ταυτόχρονα είναι ένα δυνατό καυλοράπανο, με μεστό αλλά λαχταριστό κορμί,που καυλώνει, με φυσικό τρόπο και συμπάθεια, και τηρεί αυτά που λέει.
Αν διέθετε δε, ανάλογες της κωλάρας βυζάρες αντί για τα μικρά γέρικα, θα ήταν τέλεια...κλάψ...λυγμ...
Νομίζω ότι στον κάθε έναν συστρατιώτη, θα προσέφερε φιλόξενα τις υπηρεσίες της, νομίζω επίσης όμως ότι η ευγένεια και η συμπάθεια την βοηθούν να καυλώσει.
Επίσης πιστεύω ότι οι μεγαλύτεροι, εγγύτεροι σε ηλικία συστρατιώται θα τύχουν μάλλον της ιδίας και περισσοτέρας χημείας που έτυχα κι εγώ.
Αυτοί ήταν η πρώτη επίσημη συμμετοχή μου στην κοινότητα μας κύριοι.
Σας ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή και την υπομονή σας, υπόσχομαι στο μέλλον να είμαι συντομότερος και περιεκτικότερος.
Εύχομαι σε όλους μας υγεία και πηγές άφθονες, στις οποίες θα σβήνουν τις κάψες τους οι φλεγόμενες από την καύλα ψωλές μας!
Γειά σας αδέρφια, σας ευχαριστώ!

Υ.Γ. Η εν λόγω ιέρεια βρίσκεται καθημερινά 18.00 -00.00 στο ναΐσκο της, έτοιμοι να λιβανίσει και να δοξοολογήσει τις ψωλές μας, και προσοχή, πρόγραμμα απλό!
Η βαθμολογία κινείται στα ανώτερα όρια που μου επιτρέπει το σύστημα.
Αν και δεν υπάρχει τσατού, βαθμολογώ την ίδια ως υπηρεσία, αφού δουλεύει μόνη της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Μαϊ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
341
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dionisiakos, omgmitzidis2, perseas και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2024
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική πένα σας Κύριε @Masouras .
Άφθαστη η περιγραφή με την κοπέλα.
Μόλις μπορέσω θα ακολουθήσω την προτροπή σας.
Καλά βόλια εύχομαι αρκεί, να είναι ισάξια της ως άνω συνευρέσεως .
review reaction 1 amjik, Διανοούμενος
28 Αυγούστου, 2024
.....δυνατός χυστης...εγλυψες μούνα γριάς και αυτή δε σου πήρε ακαπελα πίπα... Μερακλής από τους λίγους....
review reaction 1 review reaction 3 Ημεδαπος , Milfomaniac, Πρυτανης και 1 ακόμα μέλος
28 Αυγούστου, 2024
Αγαπητέ παρακαλώ δεχθείτε τα σέβη μου για την περιγραφή σας. Καίτοι γλαφυρή, ήταν ενδελεχής και κατατοπιστικότατη σε βαθμό που με προτρέπει να κυλιστώ στον ίδιο βούρκο με σας.
review reaction 1 review reaction 3 Πρυτανης, Διανοούμενος
28 Αυγούστου, 2024
Αγαπητοί συναγωνιστές και φυσικοί ηγέτες του χώρου μας, μου δίνετε θάρρος και δύναμη να συνεχίσω!
Η πολύχρονη μελέτη των ιερών σας κειμένων, όπως και παλαιότερων συναδέλφων (κάποιοι εκ των οποίων δεν γράφουν πλέον) όπως οι Φανούρης Τζούρας, bakalhs, rigomortis , αλλά και οι έξοχοι Σμύρνης, Οξαποδώ, και πολλοί άλλοι εκλεκτοί ακόμα, έχει διαμορφώσει τα μάλα και την δική μου πένα.
Παρατήρησα δε ότι η συμμετοχή στα δρώμενα της κοινότητας και η αλληλεπίδραση, μου απελευθερώνουν κι εκτοξεύουν τις καύλες,προκειμένου να συμμετάσχω με αίσθημα ευγενούς άμιλλας αλλά και σεβασμού και συνεισφοράς στον κοινό μας αγώνα για μια ελεύθερη ζωή, γεμάτη ελεύθερες ερωτικές απολαύσεις με σεβασμό και αποδοχή προς τον κάθε έναν από εμάς και τις ιδιαιτερότητες του, στην καθεμία ιέρεια του έρωτα που ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το μουνί, τη δύναμη και το σφρίγος της ψωλής μας, την ίδια μας την νεότητα εντέλει, που παρά την κυριαρχία του χρόνου, επιμένει με την ψωλή μας ανήσυχη και σηκωμένη να μάχεται στο στίβο της ζωής και στα κρεββάτια της ακολασίας, κερδίζοντας τον παράδεισο εν τοίς πράγμασι.
Και πέρα από τα καλαμπούρια, υπάρχουν συνάδελφοι των οποίων τα γραπτά αποτελούν πραγματικά φιλολογικά διαμάντια!
review reaction 1 digger, Milfomaniac, Πρυτανης και 1 ακόμα μέλος
29 Αυγούστου, 2024
Αυτή έκανε ελεύθερο στοματικό. Κρίμα που το σταμάτησε.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5