Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 290 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
σαλόνι τυπικό και κάπως χαμογελαστό, χωρίς φανφάρες και πολλά πολλά.
η γκόμενα είναι ΜΟΥ ΝΑ ΡΑ και το ξέρει. είναι καρφί για έσκορτ στο πολύ χαλαρό.
μαζί με τα μαύρα λεπτεπίλεπτα πορνοτάκουνα, φορούσε ένα λευκό σετ εσωρούχων, που έκανε τρομερή αντίθεση με το ελαφρως μελαμψο κορμι της. μου έδειξε οτι ξέρει να ντύνεται.
έμεινα παγωτό.
μαζί της βγήκε και μια άλλη που δεν την πρόσεξα καν, ούτε θυμάμαι το όνομα της επίσης.
μιλάμε για τόση ομορφιά.
μετρίου προς ψηλού αναστήματος, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο, όμορφη φάτσα, αδύνατο θηλυκό προς μοντελέ κορμί, φυσικά αλλά μικρά βυζιά που της πάνε και δεν χαλάει καθόλου τη συνολική εικόνα της, ωραίος κωλος στη θέση του και ωραία επίσης πόδια.
καταπληκτική εικόνα σε σύνολο και άνετα στέκεται δίπλα σε Κάτια, Ντιάνα (65αρια & 84ισογειο κεντρικά απέναντι) και αντζυ (φωκαίας 13υπόγειο και φυλής 59ισόγειο) στο θέμα ομορφιάς (πρόσωπο & κορμί).
είσοδος κοπέλας στο δωμάτιο και με βρίσκει στα καθαριστικά.
γδύνεται, γονατίζει κρεβάτι και με περιμένει.
σκάω δίπλα της και την ξεκινάω σε ένα χαϊδεμα ολούθε. λίγο παγωμάρα υπάρχει.
δέρμα καταπληκτικό, λείο και μαλακό. δε χόρταινα και δεν ήθελα να βγάλω τα χέρια μου από πάνω της.
της σκάω κάτι φιλάκια σε λαιμό, της λέω και δύο τρία εύσημα στα αγγλικά, μου χαμογέλασε και κάπως χαλάρωσε.
υπόψιν φιλιά στα βυζιά δεν αφήνει.
ξεκίνησε και αυτή κάτι χαϊδέματα και κάποια φιλάκια στο κορμί μου.
κομιουνικέησο στα ισπανικά (για όποιον ξέρει) και στα βασικά και ελάχιστα αγγλικά.
ξάπλα για πίπα η οποία είναι με προφύλαξη.
είναι της γνωστής λάτιν σχολής των κάποιων δευτερολέπτων, αλλά της είπα να συνεχίσει όμως και το έκανε πιο καλά.
μην περιμένετε ποικιλία και ζογκλερικά. μια απλή τυπική πίπα μέχρι μέση και κάπως μονότονη ως προς το ρυθμό.
είχε κάτσει φάτσα κάρτα σε μένα και το μόνο που έφτανα ήταν τα χέρια, τα βυζάκια, το κεφάλι και λίγο η πλατη της.
πρώτη στάση σε κάου η οποία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο επίσης.
παίζει μπαλιτσα μόνη της για ασφάλεια, αλλά είναι και εδώ μονότονη.
έκανα κάποια κίνηση εγώ για πιο ένταση, δε με έκοψε παραδόξως και της έκλεψα και κάποια φιλιά στα βυζιά, αλλά και γλείψιμο στις ρώγες της.
γύρισμα σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο για να τη θαυμάσω.
η θεα είναι απλά τρομερή. μουναροκόρμαρος λέμε.
ευτυχώς σε αφήνει να δώσεις πόνο, αλλά μέχρι ένα όριο. αυτό μου έβγαλε βάζοντας μου τα χέρια της σε κάποιες στιγμές έντονου ζοριού. να χουφτώνω τα άπαντα, να σφίγγει σεντόνια, να ακούω τους ήχους από το μουνάκι της και να καβλώνω ακόμα περισσότερο.
ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !!!
τρίτη και τελευταία στάση σε μίσιον, όπου και εκεί σε αφήνει να παίξεις.
πόδια σε ώμους, βαθιά μπασίματα και ένταση μέχρι ένα σημείο, βάζοντας πάλι τα χέρια της σαν όριο.
εννοώ σαν αντίσταση στο σώμα μου.
είχαμε αρκετό αη-κόντακτ κατά τη διάρκεια του κάου και μίσιον. χαμόγελα επίσης και παιξιματάκια με λαιμό.
έχυσα εντός καποτιδιου με στράγγιγμα κανονικό χωρίς πρόβλημα, με τα πόδια της να τα έχω στους ώμους μου και να με σφίγγουν ελαφρώς.
στο τέλος την σήκωσα από ευγένια και είχαμε εναλλάξ φιλοφρονήσεις, εύσημα και ανανέωση συνάντησης όπως και δήποτε.

για να κλείσω.
1) στο χώρο έχει γίνει μια σχετική ανανέωση και το σημαντικότερο είναι ότι έχουν βάλει σωστά κρεβάτια στο σωστό ύψος και μέγεθος. τα παλιά μου φτάνανε μέχρι το καλάμι, εκτός του οτι ήταν χρέπια έτσι κι αλλιώς.
μείον πολύ ο φωτισμός που είναι τεζα φωτεινός λες και κανείς ανάκριση. έχω βάλει μία φώτο.
2) η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου.
3) η Λάουρα είναι μια φρέσκια ύπαρξη στην πιάτσα. είναι καραμουνάρα με τα όλα της και νεαρής ηλικίας. όπως προείπα στέκεται άνετα δίπλα στις υπόλοιπες μοντέλες της τρέχουσας εποχής. αν εξαιρέσεις την πίπα που θέλει τρομερή βελτίωση, στο υπόλοιπο σέρβις, αν και με κάποιο όριο, παίζεις άνετα μπαλιτσα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. γι'αυτό και τα 6αρια.
επίσης μου έβγαλε ότι αν σε μάθει, ίσως πάρεις παραπάνω πραγματακια.
από μένα είναι σίγουρα ναι, ως προς την ομορφιά της και ένα ίσως προς ναι, για το σέρβις της.
αναγκαστικά θα βάλω σίγουρα, επειδή έπαθα ατύχημα με την ομορφιά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
φυλης71οροφος
papaphilips