Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Νεκρά τα ιερόδουλα στενά στην δεύτερη βάρδια και η επανάληψη να παίζει Κωσταντίνου και Ελένης....άντε λέω να πάω να δω την Αλεξάνδρα μιας και την είχα ξαναδεί και μου άρεσε αυτό το έκφυλο πρόσωπο με τα τατού! Στο σαλόνι είχε αναμονή πλακωσανε και κάτι νταγκλαραδες μέσα έξαλλη η μπαμπουσκα να φωνάζει ? μάλιστα καθότανε στην πόρτα κιόλας μην φύγουμε! Λέω δεν γαμιεται πόσο μάπα να είναι έστω μια πίπα θα την κάνει όπως διάβασα στις κριτικές! Η Αλεξάνδρα είναι όμορφη κοπέλα με τατού 1,5 στήθος έχει μια πουτανια στο σαλόνι δεν είναι αδιάφορη και ωραίο πρόσωπο με νεανικό απαλό δερματακι! Στο δωμάτιο ήρθε μετά από 2' (ότι καλύτερο είναι αυτό) ξεκινήσαμε λιγο κουβέντα για τα τατού μας τα οποίο έβλεπε πάνω μου σε όλη την συναιδρια ? η πίπα της όντως κενταγε, ναι μύστες μου ότι γράφουν και λένε κλπ ισχύει! Το πήρε όλων απροβληματιατα με πολύ τεχνική! Κρίμα που δεν κάνει τελειωτικό στο στομα (Μιλένα λείπεις) ! Με δικιά της πρωτοβουλία σταματάει την πίπα βάζει τζελ και με ρωτάει για στάση.ξεκιναμε με καθίσματα πάνω στο πουτσο μου όπου κάθεται πολύ καλά μετά ιεραποστολικό όπου χαζευα το μουνακι της όμορφο και ωρρραιιιο χαϊδεύοντας με μετά πατουσακια της ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με τις βυζάρες της (έδειχνε να είναι θετική σε κάνα στοματοφιλο αλλά το αποφεύγω ) τελικά την έβαλα στα 4 όπου έβαλε δεύτερη δωση τζελ καινκαθωσ την κάρφωνα αυτή έπαιζε με τα αρχιδια μου κάτι που με καύλωσε πάρα πολύ!
Στα γενικά: η Αλεξάνδρα κάνει τιμιεσ συνεδρίες αλλά προσωπικά εμένα μου φάνηκε λίγο απλή (θέμα γούστου η κοπέλα μια χαρά κοιτάει να σε εξυπηρετήσει)
Στα αρνητικά δεν έχει καθόλου κωλο και πετάει και λίγο η κοιλιά της (σαν να της έχουν κολλήσει αλλά πόδια στο σώμα της )
Αυτά από εμένα ! Αξίζει μια δοκιμή ! Καλά να περνάτε λεβέντες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Morty love Jessica
Σεβαστός
32
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Patsouliño DeLa Vega, ThE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού