Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
196695
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Απελπισμένος από φυλής λέω να πάω μετάξι στην αναμπελα έχοντας διαβάσει καλεσ κριτικές! Πρώτη φορά στα κάγκελα του οίκου όπου ο τσατσος δεν είχε και πολύ υπομονή μιας και την χάλαγε πατοντας το κουμπάκι για να ανοίγει τισ πόρτες ? που μάλλον κάποιος πουτανιαρης σιδερας του της έφτιαξε με αντάλλαγμα ιερόδουλες ! Η αναμπελα πολύ πρόσχαρη εμφανισιακά είναι πολύ μαύρη για λατίνα μακριά μαλλί και φυσικά κωλαρα στον Θεό μαζί με βυζάρες (2,5). Περνάω δωμάτιο σε 3' έρχεται ωραία λέω! Πρόσχαρη χωρίς πολλές κουβεντες και επειδή γνώριζα ότι σίγουρα θα βάλει Καποτα σε πεσμένο μόριο της ζήτησα να βγάλει το σουτιέν που δεν είχε βγάλει , χουφτωσα και εγλυψα λίγο βυζους και μου σηκώθηκε! Πίπα μέτρια την άφησα να με πιπωσει κάνα λεπτό και μετά ζήτησα καβαλιμα!! Παίδες τόσο στενό μουνι δεν έχω νιώσει !!! Μιλάμε απίστευτο!!! Με καυαλαγε και με άφηνε να της κάνω ότι θέλω ώσπου κουραστικε και γύρισε στα 4 όπου μπήκα πάλι με λίγο ζόρι! Αφού κοίταξα μπας και μου δίνει κωλο γιατί τόσο στενη τρύπα ιερόδουλης δεν ξανά είδα !! Όπου ήρθε το τέλος χυνοντας μέσα της και να χουφτωνω τις βυζάρες της! Για δεκαρικακι πολύ τίμιο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2024
Όνομα κοπέλας
Αναμπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια