Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συμπαλαίμαχοι...
Εάν η μαλακία στον εγκέφαλο ήταν άθλημα, θα έπαιρνα το αργυρό (δεν λέω χρυσό γιατί είμαι μετριόφρων). Αυτό διότι ενώ ξέρω ότι θα φάω φόλα, ως καλός πίθηκος τρέχω πίσω από έναν καλοσχημαρισμένο κώλο.
Πιο συγκεκριμένα, στο παρόν οίκημα έχω βρεθεί πάμπολλες φορές, αλλά για την beauty (μπιούτι) την οποία την έχω ξεκωλιάσει κυριολεκτικώς και την προτείνω στους μερακλήδες της ομάδος μας. Αλλά δυστυχώς, κάποιες φορές δεν ήταν διαθέσιμη/έλλειπε, οπότε αναγκαστικά δωροδοκησα την Ρουμάνα εν ονόματι "Κορίνα".
Συνολικά την έχω πάρει 3 φορές, 2 στο παραπάνω σπίτι, και μια φορά σε ένα άλλο, αρκετά παλιά κοντά χρονολογικώς όταν είχε ξεκινήσει. Τέλος πάντων, θα γράψω για την τελευταία ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ φορά που μπήκα μαζί της, τις προάλλες.

*νομίζω η ημερομηνία που έβαλα είναι σωστή*

Η Κορίνα είναι μια μελαχρινη Ρουμάνα, δεν έχω ρωτήσει ηλικία, αλλά στάνταρ είναι γύρω στα 30. Κοντό μελαχρινό μαλλί καρέ στυλ, αρκετά λεπτή με πολύ μικρό στήθος αλλά καλοσχηματισμένο κώλο. Έχει και κάποια αδιάφορα ταττού. Καπνίζει πάρα πολύ οπότε συνήθως μυρίζει σαν καπετάνιος που φουμάρει τσιμπουκάκι ξύλινο, ενώ κάποιες φορές τα ποδαράκια της είναι ισαξίως ξυρισμένα με τα δικά μου: τριμμαρισμένα με ηλεκτρική μηχανή.
Στο χωλλ είναι κυκλοθυμική, κάποιες φορές είναι πολύ σέξυ, ενώ κάποιες άλλες είναι πολύ επιθετική (πετάει ατάκες τύπου αντέχεις να με γαμήσεις και άλλες τέτοιες πίπες). Το θέμα είναι ότι για κάποιον πούστη λόγο, ενώ δεν την γουστάρω ως γκόμενα, με καυλώνει ο κώλος της.
Παρόλο που η τσατσά λέει ότι κάνει ελεύθερο στοματικό, συνήθως μέσα λέει ασυναρτησίες τύπου ότι κάνει καλύτερα με το λατέξ περίβλημα, πράγμα ψευδές κτλ. Σε γενικές γραμμές δεν κάνει ούτε ελεύθερο, ούτε είναι ευκόλως και ενκώλως δεκτική σε χάδια.
Την τρίτη (και τελευταία) φορά ήταν εξαιρετικά επιθετική χωρίς προφανή λόγο. Αφότου πλήρωσα τις 1080 αιγυπτιακές λίρες σε μπλε χρώμα στην ευγενέστατη φοροεισπράκτορα, ξεκίνησαν τα προβλήματά μου για εκείνο το βράδυ.
Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο λες και θα με έσφαζε, με κοιτάζει στραβά και με ρωτά: "πήγες με άλλην πριν;" τι πράγμα; ρωτώ, και αρπάζει τα χέρια μου και τα μυρίζει. Λέω από μέσα μου "ρε μαλάκα γιατί σε μένα;" τέλος πάντων πάει να βάλει προφυλακτικό για την """""τέλεια""""" πίπα της... πριν ξεκινήσει, της λέω γιατί όχι ελεύθερο; μου λέει έτσι θέλω. Αρχίζουν τα λαμπάκια και αναβοσβήνουν.
Έχοντας φτάσει την παροχή σίματος στο 80%, της λέω έλα να σε γαμήσω στα 4 για να στρώσεις. Στήνεται, και ενώ της λέω να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού για να φτάνω (δεν μπορώ να ακουμπάω τα γόνατα στο στρώμα, γιατί οι Θεοί με προίκισαν με λίγο παραπάνω μπόι) μου λέει όχι έτσι θέλω. Εεε ρε πούστη λέω θα μου σπάσει τα νεύρα αυτή.
Προσπαθώ ο δύσμοιρος ουρακοτάγκος να ικανοποιήσω το αυταρχικό θηλυκό και μπαίνω έτσι στα 4 στην σπέσιαλ κατά τα άλλα κωλάρα της.
Αρχίζω και δίνω ένταση και ο πλαφλασμός από τα χτυπήματα ήταν ισάξιος ενός καλοκαιρινού θαλασσινού συμπλέγματος... και πάνω στην ορμή μου ακούω : " Σιγά ρε μαλάκα!".
Σηκώνω το κεφάλι ψηλά, κοιτάζω το μπουρδελοφώς που έπαιζε πάνω από το άδειο προσκεφάλι μου, αναπόλησα εικόνες από ένα ντοκιμαντέρ που χω δει από τον πόλεμο στην Κορέα, και αναρωτήθηκα...: "Ρε παππού, επιβίωσες από τον τότε πόλεμο για να ξεφτιληστείς από τον καραγκιόζη εγγονό σου; "
Εννοείται πως η απάντηση είναι όχι. Σηκώνομαι ευθυτενώς. Την ρώτησα ποιον είπε μαλάκα και πριν προλάβει να απαντήσει, της άνοιξα την πόρτα για να βγει από το δωμάτιο, όπως και έκανε σιωπηρώς.
Ντύθηκα, έφυγα αγέρωχος με την τσατσά να με περιμένει στην γωνία με απογοήτευση στο προσωπάκι της καθώς με άκουσε κτλ. Της είπα με πολύ όμορφο τρόπο αλλά με δάκτυλο σηκωμένο ότι τον πελάτη δεν τον αποκαλούμε μαλάκα. Δεν είμαστε φίλοι εδώ, και έφυγα.
Το περιστατικό μου κατέστρεψε την βραδιά, είχα απίστευτα νεύρα, αλλά τουλάχιστον δεν θα ξαναφάω ρουμάνικη φόλα. Τρίτη και φαρμακερή που λένε...

ΥΓ1 τις προηγούμενες 2 φορές δεν ήταν έτσι: την πρώτη της έριξα σχετικά καλό πούτσο (παλιά βέβαια), ενώ την δεύτερη ήταν μέτρια. Είναι ο λόγος που την χαρακτηρίζω κυκλοθυμική. Εάν δεν σας πειράζουν τα παραπάνω, ο κώλος της προσωπικά με αναστατώνει. Αλλά προσοχή στο πώς θα παρουσιαστεί στο χωλλ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Patsouliño DeLa Vega
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Pa Luki Luk, Milfomaniac και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2024
η μπούτι δίνει κωλο? επειδή είπες πως την έχεις ξεκωλιασει πολλές φορες
review reaction 1 PAPARIAMANTOLES
21 Αυγούστου, 2024
Ουτε πρόταση δεν προλαβαινω να διαβασω χωρίς να σκάσω στα γέλια. Διαμάντια οι κριτικές, νασαι καλα
21 Αυγούστου, 2024
χαχα δεν έχεις άδικο. Εγώ πάντως βγάζω τα αρρωστημένα γούστα μου μαζί της, αλλά σίγουρα δεν κάνει για τον μέσο πελάτη. Αν είσαι οκ με την συμπεριφορά και τις παραξενιές της προχωράς.
21 Αυγούστου, 2024
Όχι την beauty την παίρνω στα 4 και την χύνω στις βυζάρες της. Μια φορά που είχε τελειώσει πρώτη προσπάθησε να τα πάρει στόμα αλλά "δεν ξέρει πώς να μην τα καταπιεί", και τα έριξε στα βυζιά της. Το "ξεκώλιασμα" ήταν σχήμα λόγου. Σορρυ για την παρερμηνεία.
review reaction 1 EvilPlasma
21 Αυγούστου, 2024
Σου έδωσε κώλο η Κορίνα;
21 Αυγούστου, 2024
"Αφότου πλήρωσα τις 1080 αιγυπτιακές λίρες σε μπλε χρώμα στην ευγενέστατη φοροεισπράκτορα". Χαχαχα!
21 Αυγούστου, 2024
Εάν ο έρως είναι πρωκτικός, θα το υπερτονίσω και θα ειναι ξεκάθαρο. Τις λέξεις "κώλος, κωλάρα κτλ", τις χρησιμοποιώ για τους γλουτούς, ενώ το ρήμα "ξεκωλιάζω" για πολύ άγριο και άτσαλο σεξ που οδηγεί σε έκρηξη ερωτικών ζουμιων από όλους τους συμμετέχοντες.
Την μόνη που έχω πάρει για πρωκτικό σεξ τα τελευταία δύο χρόνια είναι η Ειρήνη η Βουλγάρα, η οποία ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ να την γαμησω έτσι. Καμία άλλη.
21 Αυγούστου, 2024
Δεν την ξέρω την κοπέλα , αλλά από πείρα έχω να πω το εξής . Όταν βλέπετε πραγματικά αλλοπροσαλλη συμπεριφορά, μια ζεστή μια κρύο , μια τρέλα , σημαίνει συνήθως χρήση ηρωίνης και η συμπεριφορά υπαγορεύεται από το σε πια φάση την πετυχαίνεις μεταξύ δύο δόσεων . Σε αυτή την περίπτωση μακριά γιατί οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι.
review reaction 1 Patsouliño DeLa Vega
21 Αυγούστου, 2024
καμιά φορά αναρωτιέμαι αν τελικά
πιάνουν τόπο οι ενημερώσεις μας για τις ΥΠΕΡΦΟΛΑΡΕΣ της φυλής
review reaction 1 Dstrict, Patsouliño DeLa Vega, Pa Luki Luk
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9