Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 292 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Συστρατιώται...
Ώρα απογευματινή πριν νυχτώσει. Είχα πάρει σβάρνα όλα τα σπίτια διότι έψαχνα τον έρωτα τον απατηλό τον υποχθόνιο τον σαγηνευτικό.
Τελικά, πάλι με το πέος στο χέρι έμεινα καθώς φάγαμε 2πλή φόλα εκεινο το απόγευμα...
Η δεύτερη εξ αυτών έλαβε χώρα στο παραπάνω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μπαίνοντας μέσα συνάντησα την γνωστή θρασυτάτη Ρους Τσατσά με το κόκκινο μαλλί, που πιο παλιά δούλευε σε ένα από τα απέναντι μαγαζιά της Φυλής. Όπως παντα με θυμήθηκε, διότι έχω χαρακτηριστική σκατόφατσα, και της λέω "τι μας έφερες απόψε αγάπη μου;"
Μου είπε ότι είχε δύο κορίτσια εκ λατινικής Αμερικής, μια εξ αυτών η Vanesa, η άλλη ήταν κατειλημμένη οπότε δεν συγκράτησα καν το όνομά της...
Η Vanesa είναι Κολομβιανη, 24 ετών κατά δήλωσιν αυτής, κάπως ψηλή, μελαχρινη αρκετά αδύνατη, μικρό βυζι κοντό καρέ μαλλί, μεγάλο σφριγηλό κώλο, αρκετά τατού αδιάφορα. Πρόσωπο στρογγυλό που παίρνει μακρόστενο σχήμα λόγω του σωστού κουρέματος που έχει. Στο χωλλ βγαίνει χαμογελαστή χωρίς πολλά πολλά.
Τέλος πάντων, βγάζω από την κωλότσεπη 89χιλιάδες πέσος σε μπλε χρώμα και τα δίνω στην επιθετική Ρωσοτσατσά που με αγαπά σίγουρα πολύ.
Ενώ εγώ ξεγυμνώθηκα, γρήγορα γρήγορα ήρθε το κοριτσάκι. Δεν είχα προλάβει καν να αφαιρέσω το βραχιόλι δώρο της μνηστής μου που το αφαιρώ πάντα για να μην την θυμάμαι όσο την απατώ και στενοχωριέμαι.
Τέλος πάντων, ξάπλωσα, ξάπλωσε δίπλα μου, έβγαλε το περιττό ρουχαλάκι που φορούσε και άρχισα να την χαϊδεύω. Εκείνη ψυχρή, με φωνή κυριολεκτικά ξεψυχισμένη, άρχισε με τρόπο άγαρμπο και παιδιάστικο να με χαϊδεύει. Δεν καυλωσα διότι αισθανόμουν μια ιδιαίτερη αμηχανία που με μπλοκάρει.
Της πρότεινα να ξεκινήσει πεοθηλασμό αλλά ελεύθερο. Είπε οκ, χρησιμοποίησε ένα μωρομάντηλο για να αφαιρέσει και το τελευταίο πουτσοβακτηρίδιο που μπορεί κάποιος να έχει, και ξεκίνησε μια πολύ μέτρια πίπα. Μηδέν σάλιο, ρουφούσε στο κενό λες και χρησιμοποιούσα την ηλεκτρική σκούπα (δεν το χω κάνει μην βιάζεστε να κρίνετε). Είχε το κεφάλι μέσα, ρουφούσε ενώ τον έπαιζε. Εγώ χαϊδευα τα απαλά μπουτάκια και βυζάκια της, αλλά δεν έφτασα στο 100%. Μετά από 1 λεπτό περίπου, της είπα οκ έλα να γαμησω και λίγο. Κάθεται ιεραποστολικώς, βούτηξε την ψωλή μου σε αιθέριο ηλιέλαιο και μπήκα ως βάρβαρος που βρήκε ανοιχτή πύλη.
Το αποτέλεσμα; να κάθεται με τα χέρια σε ορθή γωνία όπως οι σκίουροι και να βγάζει έναν περίεργο ήχο όπως τα τρωκτικά όταν φοβούνται.
Το όλο σκηνικό ήταν κωμικοτραγικό, έβαλα τα γέλια και βγήκα. Τα έχασε η κοπέλα δεν θα πω ψέματα, και της είπα είμαστε εντάξει δεν θέλω άλλο σεξ. Σάστησε, με ρώτησε όλα καλα; της εξήγησα κάποια πράγματα στην μητρική της γλώσσα, δεν τσακωθήκαμε. Έφυγε χαμογελαστή ενώ της έδωσα ένα ζουμερό χειροφίλημα.
Έφυγα και εγώ, δεν υπήρξε αποχαιρετισμός καληνύχτα κτλ, και συνέχισα προς την καλύβα μου με τις μπάλες μου γεμάτες...

Υ.Γ. η δεύτερη κοπέλα, αν και πιο νεαρή και χωρίς να παρέχει ελεύθερο στοματικό, φάνηκε πιο σπιρτόζα. Την παρατήρησα στο δωμάτιό τους ενώ αποχωρούσα και κοιταχτήκαμε βαθιά. Θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Patsouliño DeLa Vega
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
309
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Pa Luki Luk, Milfomaniac και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού