Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 291 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναγωνισταί...
Με γαργαλάει να γράψω για ένα εξαιρετικό γαμησάκι που συμμετείχα προ ολίγων ημερών στον παραπάνω οίκο.
Ως λατινοφάγος που είμαι, εάν δω μελαχρινη μιξ ινδιάνικης με ευρωπαϊκής/ αφρικανικής καταγωγής εξ δυτικάς, ορμάω φουλ. Έτσι έκανα και με το 30άχρονο, όπως ανέφερε, κοριτσάκι μας με το όνομα "Αντρέα".
Μελαχρινό μακρύ μαλλί, κώλο μεγάλο αλλά όχι πεταχτό, ωραίο πρόσωπο με καμία ατέλεια, βυζι μπουκιά και συχώριο μικρούτσικο. Πόδια σφριγηλά και όμορφα. Λίγα ταττού που μου πέρασαν αδιάφορα. Χαμόγελο πλατύ.
Με το που παρουσιάζεται, μου έριξε ένα λάγνο βλέμμα, πράγμα που με σκανδάλισε. Επί το πέος, έβγαλα το μπλε εισιτήριο και εισέβαλα ως Ούννος στο δωμάτιο που μου υπεδείχθη.
Μετά από δύο λεπτά ήρθε το κοριτσάκι, κάθισε δίπλα μου και άρχισε να τρίβει το ξυρισμένο στηθάκι μου που θυμίζει κοτόπουλου. Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, διότι έχω πήξει στο απαράδεκτο της τοποθέτησης της καπότας ενώ το πουτσάκι μου είναι σαν τυρογαριδάκι... τέλος πάντων με την Αντρέα ήταν διαφορετικά. Ξεκίνησε με φιλάκια, άναψα επιτόπου, και προχώρησε σε πιπούλα δυνατή ακαπέλα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα καύλωσα απίστευτα και ήθελα να μπω... έβαλε γρήγορα γρήγορα μουνολίπανση, και επιτέθηκα.
Για κάποιο λόγο είχαμε εξαιρετική χημεία και το όλο σκηνικό θύμησε τσοντορομάντζο: βαθιά γλωσσόφιλα, χάδια, και ασταμάτητο πουτσέλι. Χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να αλλάξω από ιεραποστολικο, πέρασε το 10λεπτο, και η ξανθότσατσα χτύπησε... αμέσως βγαίνω με την ψωλή όρθια έξω και της δίνω άλλο ένα μπλε για έξτρα δέκα λεπτά.
Η Αντρέα μου λέει γιατί; διότι χρειάζομαι και άλλο χρόνο της λεω πονηρά. Εδώ πρέπει να τονίσω ότι ομιλώ την εσπανιόλικη γλώσσα, οπότε επικοινωνούσαμε όμορφα στην μητρική της.
Ξαναμπαίνω ιεραποστολικώς, καθώς δεν "άφηνε" στα 4. Μετά από 3 λεπτά, άρχισε να τρίβει το ζεστό και τρυφερό μουνακι της και πολύ γρήγορα τελείωσε, με τα υγρά να γαργαλούν τα ξυρισμένα ασπρουλιάρικα μπουτάκια μου.
Χαμογελώντας εγώ, την χαϊδευα και λοιπά, και της λέω εε τώρα και εγώ πρέπει να τελειώσω... μου ζήτησε ευγενικά να περιμένω 1 λεπτά για να συνέλθει, όπως και έκανα.
Όταν ήταν έτοιμη άρχισε να μου την παίζει ενώ εγώ είχα ξαπλώσει, και της πέταξα μεταξύ σοβαρού και αστέιου "στόμα;" και μου λέει βεβαίως. Το βάλε στο στοματάκι της, και άρχισε να το ρουφά τόσο δυνατά και αυταρχικά, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα της τα άδειασα. Μπορεί να ήταν και 3 κουταλιές της σούπας το παχύρευστο γαλατικό υγρό...
Εκεινα τα δευτερόλεπτα, η τσατσίκα ξαναχτύπησε, εγω έβγαλα μια τρεμάμενη κραυγή "Έρχεται!!", όσο η Αντρέα έβγαζε έναν ήχο ικανοποίησης, καθως ο ανανάς που τρωώ μετατρέπει το πρωτεϊνικό γάλα μου σε μέλι ανθέων. Πήγε να γελάσει με την κραυγή μου αλλά τα κράτησε στο στόμα μέχρι να φτάσει στην γούρνα για να τα φτύσει. Σηκώθηκα ως αντιλόπη που είμαι, της έριξα μια στο κωλομέρι γιαβνα της δείξω την ευχαρίστησή μου, την φίλησα για να μην δείξω την καραγκιόζικη πλευρά μου, και ξεκίνησα να πλένω τον παλαίμαχο συνοδοιπόρο μου, ενώ το κοριτσάκι έφευγε...
Όπως βγήκα μετά από το δωμάτιο του ηδονικού πόνου, με περίμενε για να με αποχαιρερίσει. Την ξαναφίλησα (στο μάγουλο αυτήν την φορά για να μην ζηλέψει η τσατσούλα) και έφυγα.
Είχε νυχτώσει για τα καλά...

Υ.γ.1. θεωρώ ότι έκανα μλκια που δεν ζήτησα τηλέφωνο ή κάποιο μέσο επικοινωνίας. Νόμισα ότι θα την ξαναπετύχω, πράγμα που εδώ και 1 1/2 εβδομάδες δεν έχει συμβεί...
Υ.Γ.2 έμαθα ότι δουλεύει σε κάποιο στούντιο τώρα επί ή πέριξ της Συγγρού. Ο,ποιος γνωρίζει, θα ήθελα την συμβολή σας στα σχόλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Patsouliño DeLa Vega
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
309
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Επιρρεπής, Milfomaniac και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2024
Υ.Γ. 3: τα αστεράκια θα έπρεπε να είναι παραπάνω, απλώς επειδή έγραψα από κινητή συσκευή, δεν μπορούσα να βάλω τα αστέρια που ήθελα. Λες το το "τοπ" ήταν το 7,5. Το κορίτσι για μένα έπαιρνε παραπάνω. Απλώς ήθελα να το τονίσω.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1