Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 55 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κριτική είναι για τον οίκο στο ισόγειο. Δούλευε η Νικόλ από Βενεζουέλα, αδυνατουλα αλλά χαμογελαστή.
Με έπεισε να περάσω και όταν ήρθε στο δωμάτιο η καλή διάθεση που είχε
στο σαλόνι ευτυχώς συνεχίστηκε. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις περάσαμε στο ψητό.
Τον πήρε στο στόμα και έκανε μια αρκετά καλή πίπα γυρνώντας το πρόσωπο της στο πλάϊ ώστε να την βλέπω όση ώρα ρουφαγε την ψωλη μου. Με πρωτοβουλία δική της πέρασε και από μπαλάκια και με έφτιαξε αρκετά θα έλεγα. Μου πέρασε προφυλακτικό και ενώ περίμενα για σεξ τον ξαναπήρε τσιμπούκι για λίγο ακόμα. Στην συνέχεια την έβαλα από πάνω και άρχισε να κουνιέται με καλό ρυθμό ενώ είχε πέσει πάνω μου και είχε φέρει το μικρό της στήθος πάνω στο κεφάλι μου. Φορούσε κι ένα ωραίο άρωμα και την είχα πιάσει από το κωλαράκι και την ανεβοκατέβαζα στην πούτσα μου με αυτήν να συμμετέχει αρκετά βγάζοντας βογγητα αρκετά αληθοφανή και μιλώντας στην γλώσσα της. Το μόνο που συγκράτησα ήταν το πρέγκο.
Στην συνέχεια γύρισε μόνη της για ιεραποστολικο και της έριξα μερικές δυνατές πουτσιές αλλά μου φαινόταν αρκετά εύθραυστη και την γύρισα στα τέσσερα. Στήθηκε καλά αν και λίγο χαμηλά για το μπόι μου και άρχισα να την πρεσάρω. Αυτή συνέχισε να λέει διάφορα στην γλώσσα της και να με καβλωνει. Σε κάποια στιγμή την φώναξε η τσατσά αλλά δεν πτοήθηκε, αν και μετά μου είπε ότι την φώναξε κάνοντας ένα νεύρα με το κεφάλι της.Της ζήτησα ένα λεπτό ακόμα και έμεινε χωρίς γκρίνια. Επιτάχυνα χουφτώνοντας το κωλαράκι της και κατάφερα να τελειώσω. Σηκώθηκε ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε και έφυγε χαμογελαστή όπως ήρθε.
Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή, Λατινα γαρ, αλλά ευτυχώς πέρασα καλά και θα την προτείνω. Για 10 ευρώ αξίζει τον κόπο. Σίγουρα στο δωμάτιο έμεινα 10 λεπτά και.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Γλομπεάρχης