Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 129 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαιρετίζω τους ταλαιπωρημένους από τη ζέστη, τις διακοπές και τα έξοδα συναγωνιστές! Χτες Κυριακή βραδάκι και ενώ ήδη το πρωί είχα ξεμουνιασει σαδιστικά και αργά τη Μπελα από το ερωτικ πριζον, ήθελα άλλη μια βόλτα στο αμαρτωλό Μετάξι...Μετά από μια σύντομη βόλτα ανέβηκα στο Ιάσωνος 37. Για αρχή με κέρδισε πάρα πολύ η ευγένεια της τσατσας γιατί γενικά οι τσατσαδες έχουν κάπως ξεφύγει τελευταία. Μετά βλέπω την κοπέλα που δούλευε εκεί ονόματι Τζούλια. Πρόκειται για Μιλφ φάση με κοντό μαλλί, κάτι λίγα ταττου νταρντανοπαχουλη. Την ήξερα εμφανισιακά αλλά δεν την είχα πάρει ποτέ. Μέσα στο δωμάτιο για μένα ήταν η έκπληξη...Για αρχή ήταν ήρεμη, χαλαρή επικοινωνιακή ευχάριστη κοπέλα. Ναι έχει κάποια παραπάνω κιλά αλλά έχει ΚΩΛΑΡΑ Και δύο πληθωρικές μπουταρες. Γενικά είναι ένα πολύ ισορροπημένο σύνολο. Λίγα χάδια κτλ, δεν δοκίμασα παραπάνω αν και φαίνεται δεκτικοτατη. Πίπα εμένα προσωπικά μου φάνηκε από τις καλύτερες που μου χουν πάρει. Χωρίς σκούφο, βαθιά, έντονη χωρίς να πονάς, με πέρασμα και από μπάλες, χτυπήματα στη γλώσσα..την κοιτούσα στον καθρέφτη και έλεγα από μέσα μου: φτου σου κοπελαρα μου. Μ είχε κάνει πυρκαυλο! Πέρασμα κάποιας και όντας σεληνιασμενος την έστησα στα τέσσερα από την πήρα δυνατά, χουφτωνα και μπατσιζα ελαφρά την ΚΩΛΑΡΑ της, μιλάμε για ΚΩΛΟ πληθωρικό όχι αστεία, ο πορνοήχος παφ πουφ πήγαινε σύννεφο, αυτή είχε καλή συμμετοχή, και από μαλακια μου και μόνο δεν άλλαξα στάση και δεν τελείωσα στο στόμα της, απλά τελείωσα Μ αυτην στα τέσσερα. Και μετά στο σοσιαλ ήταν πάρα πολύ καλή, γενικά σίγουρα όταν γράφουμε κάτι είναι υποκειμενικό σε κάποιο βαθμό, αλλά εγώ την προτείνω με τα μάτια κλειστά, εγώ θα ξαναπάω στάνταρ, από τα πιο καλά παχουλα κορίτσια (χωρίς τρελά λίπια το τονίζω) που χω πάρει ποτέ! Αξίζει το δεκαρικο με τα χίλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζουλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος
96
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, perseas, Dsar263 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2024
Να φανταστώ ότι δεν πρόκειται για τη Τζούλια τη Ρουμάνα που δούλευε στο 37 στο ισόγειο όμως???
Αυτή που λέω έδινε και κωλο πιο παλιά μετά το έκοψε.
review reaction 1 EvilPlasma
20 Αυγούστου, 2024
όχι δεν είναι η Τζούλια η Ρουμάνα, ναι έχεις δίκιο δεν δίνει πια κωλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2